Plitvice Meren op circa 8 km
Proef de streek in het restaurant
Geschikt voor actievelingen
Bezoek de grotten van Barac of etno-village Rastoke
8 km

Boek Plitvice Holiday Resort bij:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN


Camping Plitvice Holiday Resort, Overig Kroatië

Op slechts anderhalf uur rijden van Zagreb en 8 kilometervan het Nationaal Park Plitvice ligt Plitvice Holiday Resort (voormalig Camping Turist Grabovac). De hoofdweg naar Dalmatië loopt langs deze camping. Deze kleine groene camping is een perfecte plek om de omgeving te verkennen. Denk daarbij zeker aan de 16 schitterende meren in het Plitvice park. De Plitvice meren zijn een bezoek meer dan waard. Bezoek ook zeker de Barac Grotten, of Etno Village Rastoke en verder kun je ook heel sportief deelnemen aan diverse outdoor activiteiten.

Buiten het seizoen wordt de camping bezocht door mensen die op zoek zijn naar rust en plezier, terwijl het in de zomer een must-stop is op weg naar de Adriatische Zee . Op een totaal van 45.000 vierkante meter, met 60 standplaatsen en 25 kampeerplaatsen , beschikt de camping over 22 comfortabele kamers en een luxe bungalow.

Op de camping vind je nu modern sanitair (ook aangepast voor mindervaliden). Verder een restaurant en een supermarktje.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Plitvice Holiday Resort!


Aanbieders op Plitvice Holiday Resort

camping Plitvice Holiday Resort biedt verhuur via een groot aantal kampeerorganisaties.
Suncamp en TUI verhuren hier luxe ingerichte bungalowtenten. Stacaravans worden hier verhuurd door Suncamp en TUI. Verder verhuren Suncamp en TUI hier chalets, appartementen of bungalows. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.
 

Deze camping kun je boeken bij

...
Bekijk Prijs