Bekijk grote foto's
Vakantiepark in Utrecht
Moderne chalets voor 4 personen
Bosrijke omgeving Utrechtse Heuvelrug
Speeltuintjes verspreid op park
Zomer een buitenbad
Sportveld op het park
Restaurant op het park
Hoogseizoen animatie

Boek Ossenberg bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Ossenberg, Utrecht

Recreatiedorp De Ossenberg ligt midden in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Bekijk je graag kastelen, forten en buitenplaatsen? In de omgeving zijn er veel bezienswaardigheden zoals kasteel Amerongen, De Andrieskerk en oude dorpskernen.
Ouwehands Dierenpark in Rhenen ligt op 8 km afstand. Voor rust en ruimte zit je hier goed maar je kunt ook leuke uitstapjes in de omgeving maken. De chalets voor verhuur zijn volledig en modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De chalets zijn 4 tot 5 personen en liggen in een bosrijke omgeving.

Voldoende voorzieningen voor een fijne vakantie op het vakantiepark
Voor de jongste bezoekers zijn er diverse speeltuintjes verspreid op het vakantiepark. In het hoogseizoen verzorgt het animatieteam leuke activiteiten. Dus vervelen is geen optie op De Ossenberg. Bij mooi weer kun je een duik in het buitenbad nemen. En voor de actieve vakantieganger is er een multifunctioneel sportveld. Zoek je nieuwe vriendjes op voor een potje voetbal samen. Natuurlijk wil je graag de omgeving verkennen. Dit kun je natuurlijk wandelend doen maar ook op de fiets. Op dit vakantiepark kun je fietsen huren zodat je alle knooppunten in de regio kunt ontdekken. Heb je geen zin, om na een fijne dag op de fiets, nog te koken, dan schuif je gewoon aan bij het restaurant op het park. Of wordt het een lekkere snack in de snackbar?Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Ossenberg!


Aanbieders op Ossenberg

Succes Holidayparcs verhuurt op camping Ossenberg chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs