• Beoordeling toevoegen ▷ 7.7
 • Middelgrote campingM
 • Bij het strand
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Kleinschalige camping 200m van strand
  Zoutmeren van Guerande
  Buitenzwembad met kinderbad
  Hoogseizoen animatie (6-12jr)
  200 m

  Benieuwd naar de prijzen op camping Les Paludiers?

   TENTEN
   STACARAVANS

  camping Les Paludiers, Pays de la Loire / Vendée

  Flower Camping Les Paludiers is een kleinschalige camping slechts 100 m van het strand bij Batz sur Mer. De mooie strandcamping Flower Les Paduliers ligt vlakbij de kust en de zoutmoerassen van Guérande en heeft een verwarmd openluchtzwembad.

  Op de camping vind je onder andere een verwarmd openluchtzwembad, tv-ruimte, centrale wifi en tegen betaling kun je gebruik maken van de wasserette. Je kunt op camping Flower Les Paduliers jeu de boules, minigolf en tafeltennis spelen. Ook is het mogelijk om er fietsen te huren.

  Er is een restaurant, snackbar en pizzeria. Ook is het mogelijk om afhaalmaaltijden mee te nemen in juli en augustus. In de bar zijn snacks te verkrijgen en er is een broodjesservice.

  Het plaatsje Batz-sur-Mer is vooral bekend vanwege de zoutwinning. Langs de wegen van de uitgestrekte percelen van de ‘marais salant’ wordt het zout verkocht in twee variaties: het gewone grove zeezout dat grijs van kleur is en het meer kostbare fleur de sel, wit van kleur. Het plaatselijk museum ‘Musée Intercommunal des Marais Salants’ is geheel aan de zoutwinning gewijd.


  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Les Paludiers!


  Aanbieders op Les Paludiers

  TUI verhuurt op camping Les Paludiers bungalowtenten, stacaravans.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs