Camping ligt aan de kust in Bretagne
Directe toegang tot klein strand
Zwembadcomplex eind april/eind sept.
Wellness: Zen Chalet (€)
Kindvriendelijk: speeltuin, animatie
Activiteiten jong en oud, schoolvakantie
Watersport: zeilen op 3 km. kanoen op 12 km.
Veel leuk bezienswaardigheden, uitstapjes

Boek camping Les Iles Pénestin bij:camping Les Iles Pénestin, Bretagne

Viersterrencamping Les Iles Pénestin is een mooi aangelegde camping bij het dorpje Pénestin in de Morbihan. Deze fijne familiecamping heeft een pefecte ligging aan de kust van Bretagne. Je loopt via een pad direct naar het kleine strand van Pointe du Bile. Deze camping is geliefd bij strandliefhebbers en vissers. Vanaf het strand heb je een fantastisch uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Op deze kindvriendelijke camping vind je diverse goede voorzieningen.
Er is een mooi aangelegd verwarmd zwembadcomplex met glijbanen en een klein kinderbad. Voor de jongste kinderen zijn er leuke speeltuintjes en voor de kinderen onder 3 jaar is er zelfs een kinderspeelplaats binnen. Verder zorgt het animatieteam voor een uitgebreid activiteitenprogramma tijdens de schoolvakanties. Ook voor de oudere gasten is er een leuk programma in het hoogseizoen.
Op camping des Iles zijn verder tafeltennistafels, een klimmuur voor kinderen en een multisportterrein, maar ook een bar-restaurant en supermarkt.

Een topplek voor watersporters
Op 500 meter van de camping bevindt zich de Baia de PontMahé, hier kun je fantastisch windsurfen. Langs de kustlijn kan men prachtige fietstochten en wandelingen maken. Ontdek Mine d'Or met de okergele kliffen, de Port de Tréhiguier met daarin het Maison de la Mytiliculture en de Bourg de Pénestin met een gezellige markt. Kinderen zullen het aquarium in Vannes op 48 km interessant vinden.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Les Iles Pénestin!


Aanbieders op Les Iles Pénestin

Vacanceselect verhuurt op camping Les Iles Pénestin stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs