Kleinschalige camping
Zwembad
Restaurant met terras
Speeltuin voor de jongste bezoekers

Benieuwd naar de prijzen op camping La Soleia d'Oix?

 CHALET/HUISJE/APPT
 TOURCARAVANS
 STAANPLAATSEN
 

Accommodaties op camping La Soleia d'Oix

camping La Soleia d'Oix, Cataluña

Kleinschalige camping in Spanje in het gebergte van L'Alta Garrotxa in de regio Catalonië. Behalve ruime kampeerplekken kun je op deze camping ook comfortabel verblijven in een van de bungalows of er zijn zelfs hotelkamers met ontbijt. Rustzoekers en natuurliefhebbers zullen het hier zeker naar hun zin hebben.

Lekker actief bezig in een prachtig Spaans landschap
Na een dag in de bergen is het heerlijk om een frisse duik te nemen in het leuke zwembad en daarna een heerlijk fris biertje te drinken op het terras. Geniet volop van het omliggende berglandschap. Je kunt op de camping je laten verwennen in het restaurant. Het menu bestaat uit een diversiteit van maaltijden. Ben je toe aan een pizza dan bestel je die bij de bar, waar je overigens ook 's morgens je ontbijt kunt halen.

Het natuurgebied Garrotxa ligt in het noordoosten van Catalonië en bestaat o.a. uit een vulkanisch landschap
De camping ligt op een uurtje rijden van de Spaanse kust en de stad Girona ligt ook op rijafstand. De ligging van deze camping in het heuvellandschap is mooi. Je vindt hier ook veel activiteiten die plaats vinden in de bergen. De sportieve mountainbiker kan mooie tochten maken. Ook het landschap te paard ontdekken hoort tot de mogelijkheden.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping La Soleia d'Oix!


Aanbieders op La Soleia d'Oix

ANWB Camping verhuurt op camping La Soleia d'Oix chalets,bungalows of appartementen, tourcaravans, staanplaatsen.
 

Benieuwd naar de prijzen?

Bekijk Prijs