La Dune Blanche

7.4
Middel
3000 m
Camping ligt 3 km. van zee
Pendelbus
Verwarmd zwembad met peuterbad
Aan de Opaalkust

Boeken op camping La Dune Blanche? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Camping La Dune Blanche

Over camping La Dune Blanche, Nord-Pas de Calais

Op een afstand van slechts drie kilometer van de zee ligt de aantrekkelijke camping La Dune Blanche in een fantastische natuurlijke omgeving van de Pas de Calais. Het nabij gelegen fijnkorrelige zandstrand wordt van het achterland gescheiden door een prachtige duinenrij.

Je kunt dit aantrekkelijke strand eenvoudig bereiken met de gratis pendeldienst die de camping La Dune Blanche onderhoudt. Heb je eens geen zin in het strand dan kun je heerlijk zwemmen in het verwarmde zwembad van de camping La Dune Blanche, inclusief een apart peuterzwembad. De camping is omgeven met fraaie en schaduw brengende dennenbomen. In de omgeving kun je een bezoek brengen aan de dorpen Le Touquet en Hardelot, gelegen in de zogenoemde Opaalkust ofwel de Côte d'Opale met zijn overal aanwezige, gezonde zeelucht. Ook op de camping la Dune Blanche zul je jezelf niet snel vervelen.

In de maanden juli en augustus kun je deelnemen aan voetbal- en petanque wedstrijden of een partijtje tennis spelen. In de avonduren organiseert men klaverjas- dansavonden. De kinderen kunnen zich overdag vermaken in de Miniclub (4-12 jaar) of de speeltuin. Uiteraard kun je ook meedoen aan velerlei andere activiteiten, een barbecue huren of gebruik maken van het Internet. Er is op de gehele camping toegang tot WiFi.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Dune Blanche!


Boeken op La Dune Blanche

Canvas Holidays verhuurt op camping La Dune Blanche stacaravans, staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs