Knaus campingpark Frickenhausen

5.9
Klein
direct
Pal aan de oever van de rivier Main
Klein haventje met steiger
Klein zwembad
Diverse historische bezienswaardigheden

Boeken op camping Knaus campingpark Frickenhausen? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS

Camping Knaus campingpark Frickenhausen

Over camping Knaus campingpark Frickenhausen, Beieren

Camping Frickenhausen ligt in het kleine romantische dorpje Frickenhausen, naast de rivier de Main aan de voet van de Kapellenberg en omgeven van wijnbergen.
De goed verzorgde 4 sterren camping ligt op het "Roseninsel" en grenst aan een openbaar zwembad.
Het terrein van camping Frickenhausen wordt door verschillende bomen en heesters gestructureerd, en een klein gedeelte van de camping ligt apart aan de andere kant van een zijrivier van de Main.

Vanaf camping Frickenhausen is het ongeveer 1 kilometer naar het centrum van Frickenhausen zelf.
Op een afstand van ongeveer 1 km ligt de historische stad Ochsenfurt met mooie patriciërshuizen en vakwerkhuizen. In het dorpje vinden het hele jaar door evenementen plaats en de in de buurt liggende wijndorpen bieden veel gelegenheid, de bekende Frankenwijn, de bijzondere geschiedenis en cultuur van de streek te leren kennen. Op de sporen van de Patriciers wandelen en de bezienswaardigheden van Frickenhausen, Rothenburg en Würzburg bewonderen, tegelijkertijd het gehemelte laten strelen van de culinaire specialiteiten en wijnen van de streek, zijn maar enkele van de vele mogelijkheden, een bijzonder belevenis van de vakantie te maken.

Leuke uitstapjes vanaf de camping zijn de de wijndorpjes Sommerhausen en Randersacker.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Knaus campingpark Frickenhausen!


Boeken op Knaus campingpark Frickenhausen

Suncamp verhuurt op camping Knaus campingpark Frickenhausen stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs