Kindvriendelijke natuurcamping
Ontdek de achterhoek te voet of op de fiets
Terras met koffie en gebak
Fietsverhuur, campingwinkeltje
Regelmatig kampvuur
Gratis Wifi bij de receptie
Logeren in Belltenten
Openlucht zwembad in de directe omgeving

Boek camping Jena bij:

camping Jena, Gelderland

Terug naar de natuur op Camping Jena in de Achterhoek! Deze kleine groene camping ligt rechtstreeks bij het bosgebied van Landgoed Enghuizen in Gelderland. Het ruime kampeerterrein van Camping Jena ligt aan de rand van dit bos en heeft een landelijk en nostalgische uitstraling. Er is een gezellig terras voor koffie en appeltaart en afhankelijk van het seizoen is het snackhuisje open. De ruime staanplaatsen, de goede voorzieningen en de prettige sfeer maken dit een aantrekkelijke camping voor jonge gezinnen.

Of dit een kindvriendelijk natuurcamping is? Zeker weten
Door de ruime opzet van de camping zal het hier nooit druk aanvoelen. Er heerst een prettige en ongedwongen sfeer. Op het grote veld is een water/-zand speeltuin en er zijn diverse speeltoestellen. Kinderen kunnen crossen op het fietscrossbaantje en zich helemaal uitleven op de Air-trampoline. Er wordt ook regelmatig een kampvuur gestookt waar je stokbrood kunnen bakken of popcorn kunnen laten poffen. Je logeert hier in leuke 5-persoons Belltenten die zo zijn ingericht dat je verzekerd bent van een onbezorgde kampeervakantie.

Wat is het kleinste stadje van Nederland?
Het landschap van de Achterhoek wordt vaak omschreven als een coulisselandschap. Door de afwisseling is de Achterhoek een geliefd fiets- en wandelgebied. Liever niet zelf je fietsen mee? Op de camping kan je, in samenwerking met de lokale fietsenwinkel, fietsen huren om de omgeving te verkennen. De eigenaren Ronald, Mariska, Lieve & Niene geven je graag uitgebreid meer informatie over de omgeving, de beste wandel- en fietsroutes, of de "Achterommetjes".

En wist je al wat de kleinste stad van Nederland is? Men zegt dat dit Bronkhorst aan de IJssel is, weliswaar een plaats met stadsrechten maar wat betreft grootte en uitstraling een echt dorp. Een mooi en fotogeniek dorp, dus zeker een bezoek waard. Wil je liever het water opzoeken wat dacht je van een kanotocht over de Oude IJssel vanaf Laag-Keppel naar Doetinchem? Het kleine stadje Laag Keppel zelf heeft een mooi kasteel en gerestaureerde watermolen, misschien kom je wel langs gevaren of gefietst. En voor een zwembad kun je in de zomer terecht bij het dorpszwembad in Hoog-Keppel, waarvoor je een gratis dagkaartjes kunt halen bij de receptie op de camping.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Jena!


Aanbieders op Jena

Geardropper verhuurt op camping Jena basic glamping.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs