Huttopia Rambouillet

7.6
Klein
direct
<b>Huttopia</b> Huttopia campings, campings om op te kamperen. Natuurcamping...
Midden in de bossen
Tussen Versailles en Chartres
Dichtbij het trainstation van Rambouillet
Dagtrip naar Parijs
Kastelen in de buurt

Boeken op camping Huttopia Rambouillet? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Huttopia Rambouillet

Aanbiedingen en specials op camping Huttopia Rambouillet:

Over camping Huttopia Rambouillet, Paris / Ile de France

Camping Huttopia Rambouillet is een vrij nieuwe camping, mooi gelegen midden in het bos tussen Versailles en Chartres. De camping is ideaal voor een cultureel verblijf. Je kunt bijvoorbeeld Versailles en Les Yvelines bezoeken en binnen ca. 30 minuten ben je in Parijs met de RER-trein.

Groene camping op korte afstand van Parijs
Deze 3-sterren camping is gelegen in een bosrijke omgeving. Het terrein is op ca. 3 km afstand van het centrum waar ook het treinstation zich bevindt. Het kasteel van Rambouillet is gelegen op ca. 4 km. Parijs ligt op ca. 40 km van Rambouillet. Vanaf het treinstation stap je zo uit onder de eifeltoren in Parijs.

De camping heeft een mooi natuurlijk zwembad met peuterbad (zonder chloor). Daarnaast kun je vissen in het l’Etang d’Or. Wandelen is hier een feest, zeker als je meedoet met de interactieve wandeling Smart’Forest. Of huur een fiets, want hier kun je eindeloos fietsen.
Verder is er een speeltuin, tafeltennistafels en enkele jeu-de-boulesterreinen. Kinderen worden vermaakt met spelletjes, schattenjacht en vele andere leuke activiteiten. Gezelligheid staat voorop, ook in de avonduren, met live concerten, een markt met lokale ambachten, leuke optredens en spektakelstukken.

Ontspanning, lekker bezig zijn en ontdekkingen: buitenspelen voor kinderen, vissen op de étang d'Or, gps tochten, wandelen, fietsen, ... Breng zeker een bezoek aan het kasteel van Rambouillet, de Bergerie Nationale, la maison Elsa Triolet...

De ideale natuurbestemming vlak bij Parijs voor het hele gezin!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Huttopia Rambouillet!


Boeken op Huttopia Rambouillet

Op camping Huttopia Rambouillet staan meerdere kampeerorganisaties.
De Jong Intra heeft hier comfortabele safaritenten staan. Glamping is het nieuwe kamperen!
Suncamp verhuurt hier lodgetenten. Verder verhuren De Jong Intra en Suncamp op deze camping , en . Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.