Huttopia Rambouillet

7.6
Klein
direct
<b>Huttopia</b> Huttopia campings, campings om op te kamperen. Natuurcamping...
Midden in de bossen
Tussen Versailles en Chartres
Dichtbij het trainstation van Rambouillet
Dagtrip naar Parijs
Kastelen in de buurt

Boeken op camping Huttopia Rambouillet? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Camping Huttopia Rambouillet

Over camping Huttopia Rambouillet, Paris / Ile de France

Camping Huttopia Rambouillet is een vrij nieuwe camping, mooi gelegen midden in het bos tussen Versailles en Chartres. De camping is ideaal voor een cultureel verblijf. Je kunt bijvoorbeeld Versailles en Les Yvelines bezoeken en binnen ca. 30 minuten ben je in Parijs met de RER-trein.

Deze 3-sterren camping is gelegen in een bosrijke omgeving. Het terrein is op ca. 3 km afstand van het centrum waar ook het treinstation zich bevindt. Het kasteel van Rambouillet is gelegen op ca. 4 km. Parijs ligt op ca. 40 km van Rambouillet. Vanaf het treinstation stap je zo uit onder de eifeltoren in Parijs.

Op de camping zelf is ook genoeg te doen, zo is er een zwembad en ook kunnen kinderen zich prima ermaken in de speelruimte.

Ontspanning, lekker bezig zijn en ontdekkingen: buitenspelen voor kinderen, vissen op de étang d'Or, gps tochten, wandelen, fietsen, ... Breng zeker een bezoek aan het kasteel van Rambouillet, de Bergerie Nationale, la maison Elsa Triolet...

De ideale natuurbestemming vlak bij Parijs voor het hele gezin!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Huttopia Rambouillet!


Boeken op Huttopia Rambouillet

Suncamp verhuurt op camping Huttopia Rambouillet lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs