Bijzondere vakantieplek in Friesland
Ontdek de Twijzelerheide
Rust, ruimte en positieve vibes
Ven op het parkje
Diverse firespots (kampvuur)
Restaurant met terras, ontbijtservice,
Events met live muziek
Drachten, Leeuwarden en Dokkum ontdekken

Boek Het Wylde Pad bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Het Wylde Pad, Friesland

Het Wylde Pad is een bijzonder vakantieplekje in Friesland met een gezellig vennetje (Pingo) waar jij even kunt afkoelen tijdens zomerse dagen. Je logeert hier op een kleinschalig vakantieparkje met leuke hippe vakantiehuisjes, appartementen en jurts. Je vindt hier luxe en comfort en dat allemaal in een hip jasje gestoken. Wanneer je aankomt op dit speciale plekje ga je direct in standje onthaaststen. Voor alle gasten betekent dit vrijheid, rust en ruimte. Start de dag goed en geniet van de ochtend met een kopje koffie vanaf je terras. Het Wylde Pad is omgeven door verborgen parels om te ontdekken, dus vervelen is hier sowieso geen optie.

Kom samen rond het kampvuur en hoor de enthousiaste kindergeluiden
Voor de jongste gasten is dit een paradijs op aarde, spelen en ravotten en de speeltuin en trampoline ontdekken. Samen wat fingerfood en een drankje bestellen en genieten van een avondje livemuziek. Ben je liefhebber van de festivalsfeer dan zit je op Het Wylde Pad echt op een geweldige vakantielocatie.

Het Wylde Pad ligt in het mooie buitengebied van Twijzelerheide.
Het park is 14000 m2 groot en heeft een natuurlijk vennetje en eigen bos. Een fijne vakantieplek waar je graag wat langer blijft. Er is genoeg te doen op het park zelf, maar mocht je toch de kriebels krijgen en erop uit willen, dan hebben wij wel een paar tips voor je!

Het park ligt ongeveer 15km ten noordoosten van Drachten, 20km ten oosten van Leeuwarden en 10km ten zuiden van Dokkum. Fijn voor je wanneer je even de stad in wilt duiken. Verder kun je in deze omgeving natuurlijk wandelen en volop fietsen. Bezoek ook eens de wijngaard De Frysling, de botanische tuin Hortus en – voor de jonge wylderikken – speel- & dierenpark Sanjesfertier.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Het Wylde Pad!


Aanbieders op Het Wylde Pad

Camping Het Wylde Pad verhuurt chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs