Bekijk grote foto's
Kleinschalig vakantiepark met luxe vakantiewoningen
Ook vakantiewoningen met eigen zwembad
Buitenbad met terras met peutergedeelte
Tennisbaan, 18 holes golfbaan

Boek FranceComfort Vallée de la Sainte Baume bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

FranceComfort Vallée de la Sainte Baume, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Vallée de la Sainte Baume is gelegen in het binnenland van de Provence aan de voet van het Sainte Baume massief, vlakbij het historische plaatsje Saint-Maximin en toch op slechts 40 km van het strand! Het centrum van Nans-les-Pins ligt op ca. 1,5 km. Naast het villapark ligt
een 18-holes golfbaan, waarvoor je via de receptie een korting op de green-fee krijgt. In de nabije omgeving vind je verder meerdere banen.

Een luxe vakantie in een prachtige omgeving
Het vakantiepark Vallée de la St. Baume, een prachtig resort met exclusieve uitstraling. De 34 zeer luxe vrijstaande Provençaalse villa’s hebben ruime terrassen en prachtig aangelegde tuinen. De meeste villa’s hebben een privé zwembad. Uiteraard is er overal gratis wifi.
Het villapark heeft een zwembad met een ondiep kinder gedeelte met daar omheen terrassen met ligstoelen en parasols en enkele speeltoestellen voor de kleine kinderen. Omdat de meeste villa's een eigen zwembad hebben is er altijd volop plek in en om het gemeenschappelijke zwembad.

Vakantie in Zuid-Frankrijk met goede voorzieningen
Naast de receptie met Nederlands sprekende medewerkers is er een broodservice. In hetzelfde gebouw zijn tevens een bar, ijsverkoop en de ontspanningsruimte te vinden. Voor de jeugd en volwassenen is er een tafeltennistafel, een jeu de boules baan en een tennisbaan. Op deze baan kan kosteloos worden gespeeld, tennisrackets kunnen geleend worden in de bar.
Het gehele park is rondom beveiligd en voorzien van een toegangshek. Privacy en veiligheid zijn daarmee gegarandeerd.

Een vakantie vol verrassingen
In de omgeving van het park zijn diverse leuke uitstapjes te maken zoals naar Aix-en-Provence (de stad van schilder Paul Cézanne, 40 km), de Grot van Maria Magdalena in het Sainte Baume massief (5 km), het mondaine maar oergezellige haventje van Cassis (35 km), de 'Vieux Port' van Frankrijks tweede stad Marseille (40 km) en de de Gorges du Verdon (65 km). Bovendien is de Middellandse Zee met de automakkelijk te bereiken. Langs de prachtige kust vind je onder meer prachtige inhammen, zandstranden en knusse baaitjes.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar FranceComfort Vallée de la Sainte Baume!


Aanbieders op FranceComfort Vallée de la Sainte Baume

FranceComfort verhuurt op FranceComfort Vallée de la Sainte Baume chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs