Ensoya

9.2
Klein
7000 m
direct
Camping in rustige schaduwrijke omgeving.
Strand op 7 km.
Hoogseizoen animatie kinderen tot 12 jaar
Rust en ruimte

Boeken op camping Ensoya? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Ensoya, Languedoc-Roussillon

Camping Ensoya ligt op een zeer aantrekkelijke locatie in de Languedoc, vlak bij de zee en in de buurt van het centrum van Sigean. Camping Ensoya is een kleinschalige camping in een prachtige natuurlijke omgeving. De camping ligt in een natuurlijke en bosrijke omgeving, op ca. 7 km van het strand.

Deze kleinschalige camping is vooral geschikt voor rust- en natuurliefhebbers. Er is een beperkt aantal voorzieningen, waaronder Wifi, tafeltennis, een kinderclub en wat speeltoestellen. In het centrum van Sigean bevindt zich een zwembad waarvan de gasten van Ensoya gebruik kunnen maken. Voor de kinderen tot 12 jaar is er in het hoogseizoen een animatieteam en natuurlijk kunnen de kinderen lekker spelen in de speeltuin.

Op ca. 4 km bevindt zich een grote dierentuin van 300 ha met maar liefst 3.800 dieren. Je kunt in de omgeving een aantal leuke dagtrips maken naar bijvoorbeeld Narbonne en Beziers. De abdij van Fontfroide en Port Leucate met het Aqualand en haar mooie strand zijn niet te missen trekpleisters die met de auto eenvoudig te bereiken zijn.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ensoya!


Boeken op Ensoya

Op camping Ensoya vind je de volgende aanbieders:
Vacanceselect, Canvas Holidays en TUI verhuren luxe stacaravans.