Droompark Marina Strandbad

Strandje aan het meer
Jachthaven
Midden in de Ijsselvallei
"Sophia's Italian" Restaurant
Fietsverhuur
Bezoek de Hoge Veluwe en Burgers Zoo
direct

Boek Droompark Marina Strandbad bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Droompark Marina Strandbad, Gelderland

2020: Let op; door werkzaamheden op het park zijn sommige faciliteiten gesloten

Op Droompark Marina Strandbad staat alles in het teken van water. Hier ben je aan het juiste adres als echte waterrat of enthousiast watersporter. Met een eigen jachthaven en een strandje aan het meer waar je kan pootjebaden. Doordat het park direct aan de Ijssel ligt kan je alle kanten op met je boot. Liever een stukje zwemmen? Dat kan ik het buitenzwembad! Dit zwembad ligt recht naast het restaurant, vanaf het terras kan je de kinderen dus goed in de gaten houden.

Droompark Marina Strandbad heeft een groot Italiaans restaurant; "Sophia's Italian", Dit restaurant biedt een echte beleving, en uiteraard worden hier heerlijke Italiaanse gerechten bereid. Liever een kroketje vanavond? Bij Snackbar "Crazy Fries" kan je deze zeker halen!

Droompark Marina Strandbad ligt vlakbij Nationaal Park de Hoge Veluwe, door deze ligging is dit de ideale plek om deze omgeving te verkennen. Echte aanrader is het Kröller-Müller museum, als je ook maar enigszins van kunst houdt moet je hier zijn geweest! Iets verder vindt je de Apenheul en Burgers Zoo. Met kleintjes erbij zijn dit erg leuke parken.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Droompark Marina Strandbad!


Aanbieders op Droompark Marina Strandbad

Roompot Vakanties verhuurt op Droompark Marina Strandbad chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs