Vakantie op de Veluwe
Kindvriendelijke kampeervakantie
Wandelen fietsen
Direct aan groot recreatiemeer
Groot multisportterrein
Bezoek: Kröller Müller Museum
Apenheul, Dolfinarium,
Koningin Julianatoren, Paleis het Loo
direct

Boek Droompark De Zanding bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Droompark De Zanding, Gelderland

Camping en Droompark De Zanding op de Veluwe is gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. Het is aan drie kanten omsloten door kilometers uitgestrekte natuurgebieden.

DroomPark de Zanding ademt één en al sport- en spelplezier uit. Bij aankomst wordt je aandacht direct getrokken door een geweldig zwem- en speelmeer. De jongste bezoekers vermaken zich in de speciaal voor hun leeftijd aangepaste speeltoestellen, terwijl wat oudere kinderen veel klim- en klauterplezier beleven in het 11 meter hoge superklimnet of op de kabelbaan. En je kunt heerlijk genieten van een plezierige wandeling of gaan vissen of roeien in een speciaal deel van het meer. Voor een lekker hapje of verkoelend drankje hoef je niet ver weg te gaan. Op het park zijn namelijk diverse horeca gelegenheden.

DroomPark De Zanding biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een fantastische vakantie op de Veluwe. Zowel tijdens de zomervakantie, meivakantie en herfstvakantie als tijdens de pinksterdagen en hemelvaart, maar ook buiten de vakantieperiodes voor een kort als een lang verblijf is er altijd wat te doen op dit prachtige vakantiepark op de Veluwe.

Tijdens een vakantie op de Veluwe geniet je van zandverstuivingen met kilometers ver uitzicht, bossen waar daglicht nauwelijks doorheen komt, maar ook statige lanen met oude beuken. Wild zien? Achter het park - binnen enkele minuten wandelend te bereiken -sta je regelmatig oog in oog met een koppel edelherten, talloze reeën en zijn er verschillende roepen wilde zwijnen te bewonderen.

DroomPark De Zanding heeft WiFi (tegen betaling). Op en rond camping DroomPark De Zanding is veel te doen! Ga bijvoorbeeld naar het bekende Kröller Müller Museum, de Apenheul, het Dolfinarium, pretpark Koningin Julianatoren, Paleis het Loo, dierentuin Burgers’ Zoo of het Nederlands Openluchtmuseum. Gegarandeerd plezier voor het hele gezin!
Jouw ideale vakantie op een camping in de Veluwe beleef je dus bij DroomPark De Zanding.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Droompark De Zanding!


Aanbieders op Droompark De Zanding

Roompot Vakanties verhuurt op Droompark De Zanding chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen Droompark De Zanding
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.1
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  8.0
 • Kinderen
  7.0
 • Activiteiten
  7.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   goedele - hoogseizoen 2014, met vrienden
  13-07-2014
   goedele
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  8
 • Kinderen
  7
 • Activiteiten
  7
 • Heel mooi park met een prachtig gehuurd chalet. Mooi terras met lounge set, veel privacy. Heel fijn is het recreatiemeer. Er waren tijdens ons verblijf veel bouwwerkzaamheden maar dit was ons bekend en het was verder verwijderd van ons chalet. Veel wandel- en fietsroutes, je bent zo op de prachtige heide.Grotere supermarkt in Otterlo, 5 min. fietsen

  Leuke Tips en Uitstapjes
  Park Hoge Veluwe Kroller Muller Museum