Droompark De Zanding

8.0
Groot
direct
Vakantie op de Veluwe
Kindvriendelijke kampeervakantie
Wandelen fietsen
Direct aan groot recreatiemeer
Groot multisportterrein
Bezoek: Kröller Müller Museum
Apenheul, Dolfinarium,
Koningin Julianatoren, Paleis het Loo

Boeken op camping Droompark De Zanding? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Camping Droompark De Zanding

Over camping Droompark De Zanding, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

Camping en Droompark De Zanding op de Veluwe is gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. Het is aan drie kanten omsloten door kilometers uitgestrekte natuurgebieden.

DroomPark de Zanding ademt één en al sport- en spelplezier uit. Bij aankomst wordt je aandacht direct getrokken door een geweldig zwem- en speelmeer. De jongste bezoekers vermaken zich in de speciaal voor hun leeftijd aangepaste speeltoestellen, terwijl wat oudere kinderen veel klim- en klauterplezier beleven in het 11 meter hoge superklimnet of op de kabelbaan. En je kunt heerlijk genieten van een plezierige wandeling of gaan vissen of roeien in een speciaal deel van het meer. Voor een lekker hapje of verkoelend drankje hoef je niet ver weg te gaan. Op het park zijn namelijk diverse horeca gelegenheden.

DroomPark De Zanding biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een fantastische vakantie op de Veluwe. Zowel tijdens de zomervakantie, meivakantie en herfstvakantie als tijdens de pinksterdagen en hemelvaart, maar ook buiten de vakantieperiodes voor een kort als een lang verblijf is er altijd wat te doen op dit prachtige vakantiepark op de Veluwe.

Tijdens een vakantie op de Veluwe geniet je van zandverstuivingen met kilometers ver uitzicht, bossen waar daglicht nauwelijks doorheen komt, maar ook statige lanen met oude beuken. Wild zien? Achter het park - binnen enkele minuten wandelend te bereiken -sta je regelmatig oog in oog met een koppel edelherten, talloze reeën en zijn er verschillende roepen wilde zwijnen te bewonderen.

DroomPark De Zanding heeft WiFi (tegen betaling). Op en rond camping DroomPark De Zanding is veel te doen! Ga bijvoorbeeld naar het bekende Kröller Müller Museum, de Apenheul, het Dolfinarium, pretpark Koningin Julianatoren, Paleis het Loo, dierentuin Burgers’ Zoo of het Nederlands Openluchtmuseum. Gegarandeerd plezier voor het hele gezin!
Jouw ideale vakantie op een camping in de Veluwe beleef je dus bij DroomPark De Zanding.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Droompark De Zanding!


Boeken op Droompark De Zanding

Suncamp verhuurt op camping Droompark De Zanding stacaravans, staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs