Kleinschalig vakantiepark
Uitgebreide wellness
Buitenzwembad
Goed restaurant
Tegen de Hoge Veluwe
Maak gebruik van faciliteiten hotel de Veluwe
Fitnessruimte
Bezoek paleis het loo

Boek Droompark Bospark Garderen bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Droompark Bospark Garderen, Gelderland

Vlakbij het authentieke dorpje Garderen, midden op de Veluwe, vind je Droompark Bospark Garderen. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Rondom het Bospark vind je een bosrijke omgeving, met veel hoevens en heidevelden, hier kan je door rondstruinen. In dit kleinschalige vakantiepark kom je helemaal tot rust. Aan het park ligt het Westcord hotel de Veluwe, hier vind je ook de receptie van Bospark Garderen. En uiteraard mag je ook van alle faciliteiten van het hotel gebruik maken.

Zo heeft het park uitgebreide wellness faciliteiten, een buitenzwembad, een restaurant en een uitgebreide fitnessruimte. Fietsend kan je een bezoek brengen aan Apeldoorn (+/- 1 uur fietsen) en bezoek dan meteen de Apenheul, Paleis het Loo of de Julianatoren.

Als gezellig dagje uit willen we je ook Pitch & Putt meegeven in Bussloo. Hier kan je jezelf een hele dag bezighouden met allerlei balsporten. Maar je kan ook een dagje shoppen in Amersfoort of Harderwijk. En wat dacht je van het Dolfinarium daar? De dolfijn shows van het Dolfinarium in Harderwijk zijn inmiddels legendarisch.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Droompark Bospark Garderen!


Aanbieders op Droompark Bospark Garderen

Roompot Vakanties verhuurt op Droompark Bospark Garderen chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs