Bekijk grote foto's
Taverne op de camping
Golf en Visvijver in de omgeving
Kinderboerderij
Fietsverhuur (ook e-bikes)
Ontdek het bosrijke Veluwe
Bezoek Apeldoorn, Harderwijk of Ermelo
Gratis Wifi
Wellnessresort Zwaluwhoeve dichtbij

Boek camping De Vuurkuil bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping De Vuurkuil, Gelderland

Het echte vakantiegevoel begint bij camping de Vuurkuil. Deze groene camping ligt midden in een oase van rust in de Veluwe. Hier wordt je elke ochtend wakker met het geluid van fluitende vogels, en zal je hier en daar een wild zwijn zien rennen door de bossen. De Vuurkuil heeft de netheid van het park hoog in het vaandel staan, en doet dus ook iedere dag zijn best om het park er tip en top uit te laten zien.

Omgeving
Vanaf de Vuurkuil loop je direct de bossen van Hulshorst in, waar ook meteen een mooie wandelroute begint. Ook beginnen er in de buurt veel fietsroutes door de Veluwe, je fiets kan je uiteraard zelf meenemen of huren op de camping. Door de bordjes te volgen van de fietsenknooppuntroutes zal je niet snel verdwalen. Vraag zeker eens advies op de receptie over welke fietsenknooppunten worden aangeraden!

Camping Vuurkuil is ook erg diervriendelijk, bij de meeste accommodaties is het toegestaan om je huisdier mee te nemen. Controleer dit wel goed bij de verhuurder! Daarnaast is er op de camping een uitgebreide kinderboerderij. Er zijn hier diverse soorten kippen, één haan en twéé geiten. Genoeg vermaak voor de kleine en grote dierenvriend. Zelf je eigen paard meenemen is een mogelijkheid op Camping de Vuurkuil!

Faciliteiten
Op de camping vindt je, naast de kinderboerderij, een mooie speeltuin. Ook kunnen de kinderen skelters huren, is er een tafeltennistafel en sportvelden. Op de camping is ook een fijne taverne, met een kleine kaart en een fantastisch terras. Ook zijn er in de directe omgeving enkele forellenkwekerijen en natuurlijke visvijvers, waar de visfanaat dagen kan spenderen.

Verder kan je mooie dagtrips maken naar de Hanzesteden Harderwijk en Elburg. Maar ook een dagje naar het Paleis het Loo, of gewoon winkelen in Apeldoorn kan prima!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Vuurkuil!


Aanbieders op De Vuurkuil

Vodatent verhuurt op camping De Vuurkuil lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs