Vakantiehuis op kleinschalig vakantiepark
Buitenzwembad
Ontbijtservice
Ontdek de Sallandse heuvelrug, fietsen wandelen

Boek Buitenplaats Holten bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Buitenplaats Holten, Overijssel

Ben je op zoek naar een vakantiehuis op een kleinschalig vakantieparkje in Overijssel? Buitenplaats Holten ligt naast de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug, een ideale locatie voor fietsers en wandelaars. Er liggen hier door de bossen en de heide veel wandelpaden, fietsroutes en mountainbiketrails. De luxe vakantiewoningen hebben veel ruimte en zijn er in verschillende varianten voor 4 tot 6 personen. De chalets van 4 personen hebben 2 slaapkamers en de 6-persoons hebben 3 slaapkamers.

Kleinschalig vakantiepark met goede voorzieningen
Buitenplaats Holten heeft een verwarmd buitenzwembad, een speeltuin voor de kinderen en een leuke kinderboerderij. De knusse Huiskamer is dagelijks geopend voor een kopje koffie of om een boekje te lezen. Deze ruimte is ook geschikt als groepsruimte tot 20 personen. Een mooie plek om samen te komen in een grote ruimte met een luxe keuken. Je kunt de Huiskamer huren om bijvoorbeeld samen te koken en een hapje te eten.

Op 4 km ligt het dorpje Holten, waar diverse horecagelegenheden zijn. Een grotere plaats is Rijssen, op 3.5 km met winkels en horeca.
In de omgeving liggen behalve de bossen en heidevelden ook verschillende heuvels als de Hellendoornse Berg, de Haarlerberg, de Holterberg en de Koningsbelt.In deze veelzijdige omgeving zie je ook bijzondere diersoorten zoals de korhoen. Als je de Sallandse Heuvelrug op wil, bezoek dan zeker het Bezoekerscentrum voor meer informatie over het landschap en de dieren. Hier staat ook de sterrenwacht.

Met de kinderen kun je naar Avonturenpark Hellendoorn (15km) waar ook een mooi waterpark ligt. Ideaal voor de zomervakantie! Of het speelbos Daantje Das, waar van alles te doen is. Liever attractiepark Slagharen, of de dierentuin Wildlands Adventure Zoo in Emmen, of de Apenheul in Apeldoorn? Kies maar. O ja, het Brandweermuseum in Rijssen is ook leuk...

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Buitenplaats Holten!


Aanbieders op Buitenplaats Holten


 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs