Glamping in Oost Engeland
Stranden in Norfolk op korte afstand
Rivier de Wavene op korte afstand
Wandelen, fietsen, zon en zee
6 km
1 km
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Groot-Brittannië.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping BoerenBed College Farm bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed College Farm, Oost Engeland

Oost Engeland, de Norfolk Broads een bijzondere glampingervaring. Het Boerenbed heeft in Oost Engeland een fantastische Farm gevonden waar zij hun safaritenten hebben geplaatst. De Boerderij College Farm ligt op het zuidelijkste puntje van de Norfolk Broads en ligt op een half uur rijden van de meest parchtige stranden en kustplaatsjes zoals Southwold en Walberswick.

Al 5 generaties wordt er op de boerderij door deze familie gewerkt. De rivier Wavene ligt op korte afstand van jouw BoerenBed safaritent en je kunt vanaf je tent de zeilen van de bootjes zien. Ook zul je volop genieten van de mooie velden zonnebloemen. Voor actieve gasten is er op deze gastvrije Boerderijcamping genoeg te doen, wat dacht je van het verzorgen van de paarden. Verder kun je leuke fietstochten maken, of een boottocht. Ook vissers kunnen hier heerlijk relaxen aan de rivierkant.

Op de boerderij vind je in het voorjaar lammetjes en verder een mix van vee, kippen en Filly het paard. Wij raden de gasten aan zeker een bezoek te brengen aan de mooiste stranden van Norfolk en badplaats Southwold. Ook kan je met je verrekijker staren naar de wilde vogels, varen in kano's of boten en vissen. Het is een aanrader een dagtocht te doen naar de achterstraten van Beccles, Bungay en Aldeburgh.

De mooiste stranden van Norfolk en de badplaats steden zoals Southwold Bewilderwood liggen op een korte reisafstand van de Boerderij. Het boomhuis avonturenpark, iets meer dan een half uur rijden is ook echt een populaire excursie voor alle gasten. Liefhebbers van het buitenleven kunnen op hun wandelschoenen een van de gemarkeerde routes in de Waveney Valley volgen, dit hele gebied is een avontuurlijke speeltuin. Vergeet ook niet de nabijgelegen natuurgebieden van Minsmere, Dunwich en Orford Ness voor diegenen die ervan houden om wilde dieren te bekijken.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed College Farm!


Aanbieders op BoerenBed College Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed College Farm lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs