Groene kindvriendelijke camping
Autovrij
Buiten/binnenzwembad
Glamping op de Veluwe

Boeken op camping Ardoer Hertshoorn? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 GLAMPING STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Ardoer Hertshoorn

Over camping Ardoer Hertshoorn, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

Op camping Hertshoorn heerst er rust, de camping is stijl- en sfeervol aangelegd en respect voor natuur en milieu staan hoog in het vaandel. Camping de Hertshoorn is een stijlvol, parkachtig aangelegde kindvriendelijke camping op de Veluwe in het pittoreske dorpje Garderen. De prachtige Veluwe nodigt uit om lekker veel buiten te zijn. En op de camping vermaken de kinderen zich prima door het enthousiaste recreatieteam, de unieke Speelzolder en de vele speelhofjes/speeltuinen.

Er zijn meer dan 20 speelhofjes, een grote speeltuin en een unieke Rotswaterspeeltuin. Het kleine zwembad kan overdekt worden bij slechter weer. Ook vind je er een uitgebreide supermarkt, een cafetaria en een gezellig restaurant met een ballenbad. Sinds 2007: een speelzolder die tijdens de schoolvakanties geopend is! Op de hele camping kun je gebruik maken van WiFi tegen betaling.

De camping is geheel auto- en hondvrij.--


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ardoer Hertshoorn!


Boeken op Ardoer Hertshoorn

Ardoer verhuurt op camping Ardoer Hertshoorn bungalowtenten (Artcamp tenten, Boomtent, De Waard tent, ), lodgetenten met sanitair (Ingeirchte safaritent met bad en toilet 6 personen/flatscreen/dvd), glamping stacaravans, chalets,bungalows of appartementen (Veranda-chalet, woonwagen en zwerfhut), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

...