Ardoer Haeghehorst

8.0
Middel
7000 m
<b>Ardoer</b> Bij Ardoer vind je voor elk wat wils! Je komt voor de rust, ...
Familiecamping bij de Veluwe
Binnenbad
Buitenbad met apart kinderbad
Sportveld
Surfen op het Wolderwijd (Strand Horst)

Boeken op camping Ardoer Haeghehorst? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Ardoer Haeghehorst

Over camping Ardoer Haeghehorst, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

Kamperen met het hele gezin in de Veluwse bossen? Genieten van de mooie omgeving, logeren in een van de Wellness Bungalows? Camping De Haeghehorst ligt midden in de groene, aantrekkelijke omgeving van de Veluwe en hier kun je diverse mooie accommodaties huren. Tijdens het hoogseizoen en schoolvakanties vind je op dit leuke vakantiepark een enthousiast animatieteam.

De Haeghehorst zorgt op haar eigen terrein jaarlijks voor een stuk bosonderhoud en bosontwikkeling door herplant. Ook op de directe omgeving van De Haeghehorst wordt toegezien dat het schoon blijft. Op de camping vinden we een binnenbad met waterglijbaan, een buitenbad met apart kinderbad, een multifunctioneel sportveld. Een centraal WiFi punt.

De kracht van Ermelo gaat verder dan alleen het beschermen van natuur en landschap. Aan het groene imago heeft Ermelo veel te danken. Zonder de nabijheid van de Veluwse bossen en heide was Ermelo nooit de toeristische en aantrekkelijke plaats geworden die ze nu is.

Ermelo is gelegen in de Veluwse bossen, nabij het Wolderwijd en omringd door heide en prachtige natuur waar wandelaars en fietsfanaten genieten van al het moois wat de Veluwe te bieden heeft. Wandelen over de kleurrijke heide, surfen op het Wolderwijd (Strand Horst staat bekend als surf- en watersportlocatie aan het Wolderwijd en is een officiële kitesurfzone ), wilde zwijnen observeren in het bos of op zoek naar oude grafheuvels, het kan allemaal in Ermelo!
De centrale ligging en de vele recreatiemogelijkheden maken Ermelo en omgeving een zeer geschikt vakantiegebied.--


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ardoer Haeghehorst!


Boeken op Ardoer Haeghehorst

Ardoer verhuurt op camping Ardoer Haeghehorst bungalowtenten (tunneltent max 6 pers), chalets,bungalows of appartementen (chalets 4-8 pers., scheepshut, chalets), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs