Boerderijcamping op de Veluwe
Logeren in Lodgetenten
Ontbijtservice
Dierenweide
Overdekt/half buitenbad (€) op korte afstand
Recreatiemeer Zeumer met 'Schateiland' dichtbij
Zwolle, Arnhem, Nationale Park Hoge Veluwe
Veluwemeer

Boek camping 't Westdorp bij:

camping 't Westdorp, Gelderland

Luxe kamperen bij de boer op minicamping 't Westdorp in Voorhuizen kan voortaan in een Luxe Lodgetent van de Nederlandse organisatie Country Camp. De Veluwe ontdekken vanaf deze gezellige kleine camping wordt zo heel gezellig en comfortabel. Boer Gijs zorgt ervoor dat alle leeftijden hier een fijn verblijf hebben. Op het terrein kom je volop nostalgie tegen, van oude Hollandse spreuken tot werktuigen. Een bijzondere beleving dus al op de camping zelf.

Kindvriendelijke boerderijcamping op de Veluwe
Gezelligheid staat hier op diverse manieren centraal. Buitenspelen dat is hier een feest, leen een van de skelters of spreek af met je nieuwe vriendjes bij de trampoline en kijk wie het hoogst springt. De pony op het campingterrein vindt het heerlijk om geaaid te worden en er is zelfs een konijn dat je tijdens je vakantie mag verzorgen (op afspraak en tegen €). De avonden zijn ook gezellig, speel een spelletje, lees een boek of spreek af in de recreatieruimte. En de ouders kunnen samen een balletje gooien op de Jeu-de-boulesbaan. Verder kun je ook surfen op internet want er is WIFI op de camping. Om je ochtend goed te beginnen kun je zelfs tegen betaling gebruik maken van de ontbijtservice.

In de directe omgeving van deze groene camping is genoeg te doen en te zien
Op loopafstand is een mooi overdekt zwembad. Het overdekte zwembad telt maar liefst twee superwaterglijbanen en vier baden. Je kunt lekker zwemmen in het grote zwembad of tot rust komen in de Whirlpool. Kinderen kunnen hun gang gaan in het kinderbad. Hier zorgen de twee kleine glijbanen en leuke fonteintjes voor extra spetterpret. Tijdens warme zomerdagen kan het dak van het zwembad deels worden opgeschoven.`s Morgens van 09.00 tot 10.30 uur is er zwemmen voor ouderen. Naast het overdekte zwembad is er nu ook een buitenbad. Toegang prijs € 5.00 p.p. (vanaf 2 jaar)

Het recreatiemeer Zeumeren ligt ook op loopafstand van deze minicamping. Je vindt hier 3 gezellige zandstranden met speeltoestellen en bijvoorbeeld een waterskibaan. In de zomer kun je hier fijn zwemmen, vissen en een dagje aan het strand verbrengen. En voor de kinderen vind je hier ook een overdekt speelpaleis 'Schateiland'. SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland. Verder is een dagje Zwolle of Arnhem zeker geen straf, lekker shoppen en een terrasje opzoeken voor een hapje en een drankje.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping 't Westdorp!


Aanbieders op 't Westdorp

Country Camp verhuurt op camping 't Westdorp bungalowtenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs