Bekijk grote foto's
Nieuwe vakantiewoningen aan de jachthaven
UNESCO-Stad Lübeck in de buurt
Watersportmogelijkheden
Vrijstaande, Deense bungalows
Diverse fietsroutes, fietsverhuur
Wandel- en fietsroutes
Indoorspeelparadijs
Sealife, Tijgerpark, Attractiepark Hansa Park

Boek Landal Travemünde bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Travemünde, Schleswig-Holstein

Landal Travemünde ligt aan een breed zandstrand, op het rustige Priwall schiereiland, tegenover de Baltische badplaats Travemünde. Elk jaar trekt Noord-Duitsland hier vele bezoekers onder andere door evenementen zoals het beroemde zeil- en volksfeest “Travemünder Woche”.
Je logeert hier in stijlvolle vakantieappartementen aan de boulevard of in een van de gezellige vrijstaande chalets/bungalows. Jouw strandvakantie in Noord-Duitsland kan zo heel comfortabel beginnen. Ga nadat je uitgepakt hebt een wandeling door de duinen maken en neem een schep mee, zodat het eerste zandkasteel gebouwd kan worden. Wandel daarna over de Beach Bay Promenade met de gezellige markthal en geniet van een bordje tapas of een lekker ijsje om af te koelen. En 's avonds kun je jezelf hier laten verwennen in het restaurant Ahoi Steffen Henssler.

Zon, zee en stranden
Jouw vakantieappartement ligt op slechts een steenworp afstand van de uitgestrekte stranden. Voor de kinderen is er volop ruimte om te spelen en te ravotten. Aan de promenade vind je een leuk indoorspeelparadijs met klimwand, Laser Maze en Adventure golf. In de zomer kun je relaxen in een van de strandstoelen en geniet je van de passerende boten op het water. Iets meer actie? Probeer dan één van de vele watersportactiviteiten.

Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de Oostzee
Surfen, zeilen, waterskiën of varen met je eigen boot. Waterskiën of wakeboarden op de kabelbaan van Waterski- en Wakeboardpark Süsel, leuk voor de hele familie. Leer zeilen bij zeilschool Schött of kies voor catamaranzeilen met een les gegeven door zeilschool Movenstein. Surfcentrum Lübeck is een paradijs voor surfers.

Landal Travemünde is een vakantieplek waar je volledig tot rust kunt komen. De zee, de stranden en het groen van schiereiland Priwall zorgen daarvoor. Het bruisende Travemünde bereik je met de veerboot. De badplaats Travemünde heeft gezellige restaurants en leuke winkeltjes. Loop langs de boulevard of koop verse vis op de boten in de vissershaven. Verder liggen hier diverse fiets- en wandelroutes, vergeet je wandelschoenen dus niet in te pakken. En wat dacht je van een dag op de boot naar Lubeck en terug over de rivier de Trave. Zoek de gezelligheid op in een van de restaurantjes in de omgeving en proef de regionale specialiteiten. Lekker lunchen, proosten met een drankje op het terras of uitgebreid dineren, dat is nog eens volop genieten.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Travemünde!


Aanbieders op Landal Travemünde

Landal GreenParks verhuurt op Landal Travemünde chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs