Direct aan het zandstrand
Op het schiereiland Chalkidiki
Tennisbaan, tafeltennis en meerdere watersporten
Gastvrij vakantieresort, restaurant
Ondek de Regio Macedonië in Griekenland
Thessaloniki op 100 km
Rust en comfort
Vliegt op Thessaloniki

Boek Castello bij:



Camping Castello , Macedonië

Dit is Griekenland met een prachtig Resort in de regio Chalkidiki. Ja dat kun je camping Castello wel noemen. Keurig verzorgd met mooie bloemperken verspreid over het resort en dan ook nog eens direct aan het heerlijke strand met azuurblauwe zee gelegen. Dit is waarvoor je kiest wanneer je aan een zonnige vakantie denkt, toch?

En is er op dit mooie park ook actie?
Jawel hoor, de sportieve vakantieganger kan een balletje opgooien op het volleybalveld of voetbalveld. En daarna genieten van het fantastische uitzicht over de kust. En even afkoelen kan dan in de Egeïsche Zee. Op de camping kun je genieten van de Griekse specialiteiten aangeboden door het gezellige restaurant. Geniet van de heerlijke Griekse olijven, mezzes, vis, Griekse salades, wijnen en honing.

Op de camping vind je verder nog een kleine speeltuin, voetbalvelden, een basketbalveld en een volleybalveld. Ook is er een tennisbaan, tafeltennisbaan en faciliteiten voor diverse watersporten, deze zijn echter wel allemaal alleen beschikbaar tegen een supplement prijs. En waar schiereilanden zijn is de zee! Vanaf Camping Castello loop je zo de azuurblauwe Griekse zee in. De geleidelijk aflopende zeebodem hier is goed geschikt voor families met jongere kinderen, maar hou ze toch goed in de gaten. Het strand is een combinatie van zandstrand en kiezelstrand, en er zijn diverse bedjes en parasols te huur.

Ontdek het wonderbaarlijke Griekenland vanaf deze camping.
Macedonië is een van de meest invloedrijke regio's van Griekenland geweest door de vele landbouw. De camping ligt op één van de schiereilanden van deze regio; Sithonia. Dit schiereiland is zelf weer een schiereiland van een ander schiereiland; Chalkidiki. Een schiereiland aan een schiereiland dus!

In de omgeving kun je sowieso diverse watersporten beoefenen en ook paardrijden is een optie.Wandelaars opgelet ! Op 3 km ligt het havenplaatsje Neos Marmaras waar je ook enkele visrestaurants vindt. De sportieve wandelaar neemt de uitdaging aan om naar de top van de Itanos te hiken, welke achter de stad ligt. Het dorp Parthenosas ligt net boven Neos Marmaras en de Byzantijnse periode is hier nog duidelijk te vinden. In het volkenkundig museum ontdek je hoe het dagelijks leven eruit zag tijdens de Griekse oudheid. Een bijzonder stukje geschiedenis!









Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Castello !


Aanbieders op Castello

VacanceSelect verhuurt op camping Castello stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs