Bekijk grote foto's
Kleinschalige camping 60m. van rivier de Loue
Omgeven door Jura-gebergte
Activiteiten en animatie voor jong en oud
Aquapark Nautiloue gratis toegankelijk gasten
Wellness & aquapark: binnenbad, sauna, hammam
Veel bezienswaardigheden en uitstapjes
Glamping, safaritent in Franche Comte
ATB en wandeltochten
500 m

Boek La Roche d'Ully bij:

 LODGETENTEN (BADK.)
 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN

Camping La Roche d'Ully, Franche Comté / Jura

Vanaf Domaine la Roche d'Ully heb je een adembenemend uitzicht op het Jura gebergte. Deze ecologische camping ligt in de vallei van de Loue in Franche-Comté. Op deze kindvriendelijke groene camping vind je mooie ruime kampeerplaatsen met een prachtig uitzicht op omliggende Jura gebergte. Het stadje Ornans ligt op korte afstand en wordt ook wel het Venetië van de Franche Comté genoemd, en is zeker een bezoek waard.

Een viersterrencamping in de Bourgogne-Franche Comté met glamping-accommodaties
Millieu is belangrijk op deze fijne Franse camping. Dat zie je terug in de aanleg en de mooie moestuin die hier onderhouden wordt.
Er is verder een verwarmd binnen- en buitenzwembad met een pierenbad binnen en een waterspeeltuin buiten speciaal voor de jongere kinderen. Voor de oudere jeugd is er een mooie waterglijbaan bij het buitenzwembad.

Dit watercomplex 'waterpark Nautiloue' ligt naast de camping en is vrij toegankelijk voor de bezoekers van camping La Roche d'Ully. Behalve zwemmen kun je hier ook lekker relaxen in de ontspanningsruimte waar je een sauna, hamam en jacuzzi vindt. Zorg ervoor dat je geen shorts of bermuda's draagt.

Honger van alle buiten-activiteiten dan kun je terecht bij het restaurant met bar en terras. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het eenvoudige campingwinkeltje. Verder kun je bij de receptie diverse dingen huren zoals rackets, pijl en boog, vishengel of mountainbikes. Er is Wifi over heel de camping. Het leuke animatieprogramma wordt door een enthousiast team verzorgd tijdens het hoogseizoen. Het sanitair is schoon en modern.

Deze regio biedt alles voor een fijne vakantie
De natuur in deze regio is afwisselend en indrukwekkend. Je vindt hier diverse natuurparken met watervallen en grotten (Cascades du Hérisson). Ga zeker ook een dag gezellig winkelen, bezoek musea of wandel door de straten van de levendige stad Besançon op slechts 27 kilometer afstand van la Roche d'Ully. De directe omgeving is zeker niet saai, wat dacht je van een dag kanovaren, grotten bezichtigen of wandel door het openluchtmuseum in Nancray of reserveer een boottocht en ontdek de watervallen van Doubs in het Nationale Natuurpark.
De Franche-Comté en de Jura is bij uitstek ook geschikt voor sportieve vakanties. Voor de wandelaars en sportieve fietsers zijn er mooie wandeltochten en ATB-routes in de directe omgeving.



Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping La Roche d'Ully!


Aanbieders op La Roche d'Ully

Op Camping La Roche d'Ully worden de volgende accommodaties verhuurd:
Stacaravans worden hier aangeboden door Suncamp. Villatent verhuurt hier lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe kamperen!
Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs