Bekijk grote foto's
Ontdek het binnenland van Le Marche
12 kilometer van de Adriatische kust
Buitenzwembad met prachtig uitzicht
Nabij Montefiore Dell'Aso
Agriturismo met verhuur safaritenten
Broodjes service, restaurant
Bar bij zwembad in ontwikkeling
Chill-out area

Boek La Casetta delle Marche bij:

 SAFARITENTEN

Camping La Casetta delle Marche, Marche

In de heuvels van de Marken (Le Marche), een kleine 12 kilometer van de Adriatische kust, vind je Agriturismo La Casetta. Een fijne kleine groene camping met enkele appartementen en een tiental kampeerplaatsen. Het landgoed van deze agriturismo is ruim 9 hectare, en verspreid over dit gebied vind je verschillende fruitbomen. Ook vind je op het terrein een heerlijk buitenzwembad, met een prachtig uitzicht over de gehele omgeving. Hier kom je tijdens je vakantie echt compleet tot rust!

Een geweldig fietsgebied voor sportieve fietsers, Tirreno Adriatico
Op de agriturismo vind je, naast het zwembad, ook een aantal speeltoestellen zoals een trampoline of schommel. Bij de receptie kan je broodjes bestellen voor de volgende ochtend, en bij de bar is het mogelijk om te genieten van een aperitief met een drankje. Ook worden er producten van de eigen boerderij verkocht.

Omgeving
De camping ligt nabij het plaatje Montefiore Dell'Aso, een prachtig middeleeuws dorp met een authentiek centrum. In dit dorpje vind je onder andere een aantal supermarkten, een fijne bakker en een aantal leuke terrasjes. De stranden van de Adriatische kust zijn ook niet ver weg, binnen 14 minuten met de auto sta je op het strand van Cupra Marittima. Er zijn ook diverse natuurparken in de omgeving van La Casetta, de ideale locaties voor een lange wandel of fietstocht door de prachtige natuur van de Marken.

Verder worden er in de omgeving ook diverse markten georganiseerd, hier scoor je de lekkerste lokale producten! Deze markten zijn bijna altijd alleen in de ochtend, en worden gehouden in de iets grote kustplaatsen als San Benedetto del Tronto, Civitanova Marche en Porto San Giogio.



Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping La Casetta delle Marche!


Aanbieders op La Casetta delle Marche

Vodatent verhuurt op camping La Casetta delle Marche safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs