Prijs en beschikbaarheid
Tent op camping Del Sole

Glamptent

Bezetting : 6 personen
Afmeting  : 25m²
Inrichting : 2 slaapkamers
Extras      : terras standaard

Meer over deze tent op de site van Vacanceselect

Ben je op zoek naar een accommodatie met veel leefruimte dan raden wij je de nieuwe bungalowtent van Vacanceselect aan. De Glamptent van Selectcamp. De nieuwe bungalowtent van Selectcamp is werkelijk een glampingbeleving. Ben je op zoek naar een accommodatie met veel leefruimte dan raden wij je de nieuwe bungalowtent/glampingtent van Selectcamp aan. De Glamptent is een luxe versie van de geliefde bungalowtent en geschikt voor max. 6 personen. Glamping is erg geliefd bij onze bezoekers en daarom is dit een welkome aanvulling.

De Glamptent is een soort safaritent van Vacanceselect en is een moderne uitvoering van een bungalowtent, groter, hoger en een prettig ruim woongedeelte. Wat dacht je van een ontbijtje buiten op het overdekte terras. In deze glamptent vind je een goed uitgerust keukenblok en de slaapkamers hebben de ruimte en ook nog fijne echte bedden. Alles bij de hand voor een fijne vakantie dus. Huisdieren zijn in deze accommodatie niet toegestaan.

Keuken:
Een fijn keukenblok met 3 gaspitten en natuurlijk een koelkast met uitgebreide keukeninrichting.

De slaapkamers/cabines:
De slaapvertrekken zijn geschikt voor 5 personen. In een vertrek staat een 2 persoonsbed en in het andere vertrek 3 eenpersoonsbedden. Voor een eventuele extra persoon kan er een veldbed bijgeplaatst worden.

Sanitair:
Je gebruikt de sanitaire voorzieningen op de camping.

De Glamptent heeft een overdekt terras met comfortabel tuinstel en twee ligstoelen.

bekijk hier prijs en beschikbaarheid