GLAMPING STACARAVANS

1 camping gevonden Zoek met meer filters ▷
ZWITSERLAND

Glamping stacaravans op campings in Berner Oberland

Superdeluxe stacaravans voor de meest verwende kampeerbeleving!

Een glamping stacaravan in Zwitserland is een luxe en bijzondere kampeerbeleving en dit kan op een enkele camping in Zwitserland bij Eurocamp. De glamping stacaravans zijn ontworpen met oog voor luxe, design en een moderne leefstijl. Ontspannen slapen op royale comfortabele bedden, koken in een goed uitgeruste luxe keuken en relaxen op een sfeervolle houten veranda. Voor de zwoele nachten is er natuurlijk airco aanwezig. Kortom: de luxe van een hotelkamer gecombineerd met de gezelligheid van een kindvriendelijke kampeervakantie. Vaak kun je het geen stacaravan meer noemen, maar zou campingbungalow een beter woord zijn!

Verhuur van glamping stacaravans blijft exclusief. Wil je deze ervaring eens beleven dan vind je op de glampingpaginas van Huurtent.nl veel mogelijkheden in alle vakantielanden. Kijk eens in onze Glampinggids voor de verschillende aanbieders en een beschrijving van de verschillende glamping accommodaties.
Lees meer »

1 camping gevonden in Berner Oberland

Topcamping aan Thunersee, berglandschap
Zwemmen in meer, kleuterbadje
Watersport op het meer
Wandeltochten, mountainbiken
Bezoek de levendige plaats Interlaken
Camping Manor Farm is al jaren een goed bezochte bestemming. Deze 4-sterrencamping is prachtig gelegen: midden tussen de bergen met uitzicht op de Eigerberg. De camping ligt aan de Thunersee met privé strand. Het is een verzorgde, groene camping met goede voorzieningen. Er zijn veel sportieve mogelijkheden in de buurt,...
Glamping stacaravans boeken bij:
Topcamping aan Thunersee, berglandschap
Zwemmen in meer, kleuterbadje
Watersport op het meer
Wandeltochten, mountainbiken
Bezoek de levendige plaats Interlaken
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo