Boerderijcamping vlakbij Dishoek
Bij een nog werkend Akkerbouwbedrijf
2 kilometer van het strand
25 plaatsen verdeeld over 3 velden
Kampeerplaatsen of Ingerichte tent
Verschillende dieren op de boerderij
Stedentrips naar Middelburg en Vlissingen
Ontdek het mooie Walcheren
2 km

Boek camping Zuiderhoeve bij:

 STAANPLAATSEN

camping Zuiderhoeve, Zeeland

Vakantie in Zeeland? Prachtig gelegen, op een kleine 2 kilometer van het strand van Dishoek, ligt Boerderijcamping Zuiderhoeve. De boerderij naast de camping is nog vol in gebruik. Je vindt volop akkerbouw op de velden rondom de camping. Hier worden al ruim 150 jaar diverse gewassen verbouwd, van aardappels en uien tot mosterd. De Zuiderhoeve boerderij is een van laatste oude échte Walcherse boerderijen. Met maar 25 kampeerplaatsen, verdeeld over 3 aparte velden, ben je hier verzekerd van je rust en privacy. en ga je een heerlijke vakantie tegemoet. Verder kun je op deze groene minicamping ook compleet ingerichte tenten huren.

Luxe kamperen op een echte Walcherse Boerderij
Hier geen animatie of zwembad, maar wel genoeg voorzieningen voor de kinderen om zich te vermaken. De kampeerplaatsen zijn erg ruim opgezet met 150-250m² en op het terrein vind je onder andere een zandbak, klimtoestellen, een voetbalveld en een trampoline. Zo weet je zeker dat ook de kinderen zichzelf perfect gaan vermaken. En voor de dierenvrienden; op de camping lopen kippen, geiten, katten, honden en een minipaardje.

Geen koude voeten op de camping
Het sanitairgebouw op deze camping is luxe en ruim. Zo heeft deze ruimte zelfs vloerverwarming, dus lekker behagelijk! Op de camping is ook een recreatieruimte, voor de wat minder mooie dagen. Hier staan diverse boeken, spelletjes en speelgoed. Maar ook een TV en een computer met internet die vrij gebruikt kunnen worden. En hier kun je natuurlijk je nieuwe vriendjes uitdagen voor een potje tafeltennis.

Omgeving
Door de ligging van de Zuidhoeve, net buiten Dishoek en Vlissingen, heb je het strand en de stad vlakbij. In deze regio zijn tal van fiets- en wandelroutes langs de kust, of door het binnenland. Zo kan je de prachtige stad Middelburg aandoen, of een kustroute fietsen langs de brede zandstranden van Walcheren. Vergeet ook niet het mooie Veere te bezoeken!

Extra tip; huur een sloep of zeilboot om het Veerse meer te ontdekken.

Boerderijcamping Zuiderhoeve
Dishoekseweg 28
4371 NH Koudekerke
Email: info@zuiderhoeve.nl
Tel: 0118-551354


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Zuiderhoeve!


Aanbieders op Zuiderhoeve

Camping Zuiderhoeve verhuurt bungalowtenten, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs