Glampingdorp langs het water
Varen, vissen
Zwembad
Bootje huren, mountainbike huren
Diverse fiets- en wandelpaden
Restaurant La Marina april-november 6 dagen p.w. geopend
Ontbijtservice, maaltijdmandenservice
Natura 2000-gebied, educatieve wandelpaden

Boek Village Flottant de Pressac bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Village Flottant de Pressac, Poitou-Charentes

Zoek je een glampingvakantie aan het water? Village Flottant de Pressac, ofwel het drijvende dorp Pressac, doet zijn naam volledig eer aan. Midden op de camping ligt een grote recreatieplas, waar diverse accommodaties op drijven. In deze recreatieplas kun je zwemmen, vissen of met een bootje varen. Ontdek deze ongewone plek aan het water in een van de safaritenten langs de kant, en geniet van de prachtige natuur. Vienne is een prima vakantiebestemming voor een vakantie in de regio Poitou-Charentes!

Volop water
De omgeving waarin het Village Flottent de Pressac ligt is niet voor niets aangemerkt als Natura 2000 gebied.Liever niet zwemmen in het meer? Gelukkig hebben ze een mooi verwarmd zwembad bij de camping, en is er zelfs een prachtige buitenspa (jacuzzi) die je kan reserveren voor jou en je gezin.

Regio van Village Flottant de Pressac
Deze camping ligt precies op de kruising van twee (natuurlijk gescheiden) streken; de Vienne en de Charente. Hierdoor is het landschap enorm gevarieerd. De fiets- en wandelliefhebber zullen hier dus zeker aan hun trekken komen. Bij de receptie van de camping vind je diverse wandel- en fietskaarten, en kun je mountainbikes huren. Ook zijn de plaatsen Poitiers, Chauvigny en Montmorillon erg leuk om te bezoeken.

Ook fijn om te doen met de kinderen; er is een speciale wandeltocht om het meer van de camping heen. Dit leidt je door het natura 2000 gebied en tijdens de tocht leer je veel over de natuur in dit gebied. Met een beetje geluk spot je wilde eenden, herten of hazen.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Village Flottant de Pressac!


Aanbieders op Village Flottant de Pressac

Glamping4all verhuurt op camping Village Flottant de Pressac lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs