Nette franse camping op korte afstand zee
Fijn zwembad om even af te koelen
Waterspeeltuin voor de kinderen
Groot terras, bar

Boeken op camping Ur Onea? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Ur Onea, Aquitaine / Les Landes

De 3 sterren familiecamping Ur Onea ligt ten zuiden van Bidart in de regio Aquitaine en slechts 600 meter verwijderd van de prachtige kust van de Atlantische Oceaan. Deze 5 ha. terrassencamping, gelegen aan de voet van de Pyreneeën is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin. Hier kun je de charmes van de "Côte Basque" ontdekken.

Een fijne familiecamping voor wie rust zoekt, maar voor wie wil is er een animatieteam met leuke activiteiten zoals workshops, aquagym, sporttoernooien, thema-en discoavonden. Er zijn twee speelvelden, speelzaal en een pétanquebaan. Genoeg dus om je uit te leven. Heel het gezin kan genieten van het leuke waterpark met overdekt en verwarmd zwembad en een buitenbad met kikkerbad voor de allerkleinsten, rivier en waterspeeltuin. Verder beschikt camping Ur Onea over een wasserette, winkel, restaurant met een kleine kaart, bar, snackbar en pizzeria. Je bent in een paar minuten wandelen op het fijne zandstrand.

Een gratis pendelbus breng je naar het heerlijke zandstrand van de Atlantische Oceaan (600 mtr)
Het gezellige badplaatsje Bidart ligt op een afstand van slechts 600 meter. In de omgeving kun je een bezoek brengen aan vele charmante dorpjes, zoals qu'Espelette , Saint Jean de Luz met haar prachtige haven en Biarritz. Ontdek het aantrekkelijke en zeer bezienswaardige Baskenland, een regio met haar eigen typerende geuren en kleuren. Zij maken jouw vakantie op de camping Ur Onea onvergetelijk!Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ur Onea!


Boeken op Ur Onea

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Canvas Holidays.