Pop Up Camping bij Toverland
Logeren in een ToverlandTent
Activiteiten, knutselen en samen sporten
Inclusief parktoegang

Boek camping Toverland Pop Up Summer Camp bij:

 STAANPLAATSEN

camping Toverland Pop Up Summer Camp, Limburg

Een magische vakantie bij Toverland in Sevenum. Wat is er nu leuker dan slapen op korte afstand van een leuk attractiepark. Bij Toverland vind je een Pop Up Summer Camp dus je slaap zomaar in de achter tuin van dit park. Tussen 1 mei 2021 en 5 september 2021 kun je de wekker zetten in je tent op het Pop Up kampeerterrein. Ook kun je hier met je eigen accommodatie zoals een tent, caravan of camper logeren. Kies je voor gemak dan huur je de leuke ingerichte ToverlandTent. Centraal op het veld vind je sanitaire voorzieningen. Ook is er een ruimte voor rolstoelgebruikers aanwezig.

De kinderen zijn door het dolle heen en de Limburgse natuur ligt aan je voeten
Je verblijf op het Pop-Up Summer Camp is altijd inclusief parktoegang op alle verblijfdagen. Wat is er nu leuker dan één dag Toverland? Meerdere dagen natuurlijk! Een verblijf op de camping bij het pretpark is al vanaf één nacht mogelijk.


p.s. Overnacht je t/m 17 mei 2021 op het Pop-Up Summer Camp dan beleef je gezellige activiteiten op het camping-terrein en daarbuiten. Samen sporten, knutselen en plezier maken. De camping doet er alles aan om je in deze natuurrijke omgeving een feestje te laten beleven! Daarnaast bieden ze deze periode extra eetgelegenheden aan.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Toverland Pop Up Summer Camp!


Aanbieders op Toverland Pop Up Summer Camp

Camping zelf verhuurt op camping Toverland Pop Up Summer Camp bungalowtenten, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs