Een nieuw groen vakantiepark
Binnen- en buitenbad met kinderbad
Indoor speeltuin, kidsclub
Watersport: Terhills Cable Park
Kano, zeilbootjes, waterfietsen huren
Wellness op 10 minuten van het park
Fietsen, mountainbiken en wandelen
Aken, Maastricht, Hasselt

Boek Terhills Resort by Center Parcs bij:

 CHALET/HUISJE/APPT


Camping Terhills Resort by Center Parcs, Belgisch Limburg

Een nieuw vakantiepark van Center Parcs in Belgisch Limburg, net over de grens met Nederland. Ben jij toe aan een luxe vakantie maar dan wel in een duurzame setting, dan is Terhills Resort beslist een aanrader. Het park zal in juni 2021 de deuren openen. Het wordt een waterrijk park en de watervilla's garanderen veel privacy. Uiteraard zal er ook een Aqua Mundo subtropische zwembad zijn (Aquagarden) niet zo groot maar aangepast aan de grootte van dit bungalowpark.

Luxe, kindvriendelijk en aan het water gelegen vakantiepark
Op een voormalig mijnterrein, waar de afgelopen jaren de natuur volop haar gang heeft kunnen gaan, is Terhills Resort opgezet. Het meer op het park heeft een strandje en vanaf je watervillage kun je met een bootje het meer opvaren. De watervillages zijn stijlvol ingericht en geschikt voor 2 tot 12 personen. Centraal staat de Country Club, een mooi centrumgebouw met de diverse voorzieningen, met een restaurant en verwarmd terras, een klein supermarktje en voor de jongste bezoekers een indoor speeltuin. Verder kunnen de kinderen hier de Kids Club bezoeken voor leuke activiteiten. Vanaf dit centrale gebouw kun je ook de Aqua Garden inlopen. Dit is een binnen- en buitenzwembad met kinderbad.

Kies je voor Center Parcs Terhills Resort dan logeer je op korte afstand van Nederlands Limburg.
Op het park zelf vind je volop voorzieningen. Verder kun je op 10 minuten lopen het Terhills Cable Park vinden. Hier kunnen watersporters hun hart ophalen. Op de grote waterplas liggen twee lange waterski- en wakeboardbanen van 120 en 757 meter. Voor de kinderen ligt er in het meer een hindernisbaan, dat wordt klauteren en glijden en allemaal onder toezicht. Dorst na een dagje op het water dan kun je de beachbar bezoeken. Voor een dagje Wellness zit je op dit park perfect. Boek bij je accommodatie een dagje Wellness in de Elaisa Wellness op 10 minuten wandelen van het vakantiepark.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Terhills Resort by Center Parcs!


Aanbieders op Terhills Resort by Center Parcs

CenterParcs verhuurt op camping Terhills Resort by Center Parcs chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs