Verblijf aan het water in Glampingtent
Jachthaven met camping
Verhuurbedrijf bootjes/kano's op locatie aanwezig
Vissen, zwemmen, wandelen en fietsen
Gratis wifi

Boek camping Recreatiepark Aalsmeer bij:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

camping Recreatiepark Aalsmeer, Noord-Holland

Een luxe kampeervakantie aan het water en je eigen boot mee? Aan de Westeinderplassen en de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder, in Noord-Holland, ligt recreatiepark Aalsmeer. Je vindt hier een mooie jachthaven met ongeveer 300 ligplaatsen en een gezellige camping. Een vakantie met volop watersport omringd door prachtige natuur en op korte (vaar)afstand van Amsterdam en Leiden. Hier kun je een fijne vakantie aan het water plannen. De voorzieningen zijn ruimschoots aanwezig. Behalve een afgezet stukje natuurwater waarin gezwommen kan worden, goede sanitaire voorzieningen, verhuur van kano's, gratis wifi, ligplaatsen voor boten kun je ook een hengel uitwerpen en zijn er goede camperplaatsen.

Kamperen in ingerichte glamptenten aan de Westeinderplassen
Je kunt hier natuurlijk met je eigen tent kamperen op een kampeerplaats met aanlegplaats. Verder kun je ook een van de trekkershutten, welke direct aan het water staan, boeken. Deze trekkershutten zijn geschikt voor 4 personen en zijn netjes ingericht. Slaapzakken, pannen, bestek en borden neem je zelf mee.

Kies je voor wat meer luxe dan boek je een van de nieuwe De Waard tenten. Deze glamptenten zijn compleet ingericht met echte bedden (4 pers), een keuken met koelkast en inventaris. Je kunt je eigen boot meebrengen maar ook een boot huren. Dat wordt volop genieten tijdens de tochten over het water.

Logeren aan de waterkant
Met je boot het water op, vissen, kanovaren, suppen of zwemmen het kan allemaal. Het gebied de Westeinderplassen is een van de grootste binnenmeren van Nederland. Je kunt natuurlijk ook een rondvaart op de Westeinderplassen maken, mocht je zelf geen boot hebben. Verder kunnen fietsers en wandelaars hier volop hun hart ophalen. Wat dacht je van een rondje Westeinderplassen of Amsterdam op de fiets bezoeken. En voor zeil- en surflessen kun je terecht bij de zeilschool Aalsmeer.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Recreatiepark Aalsmeer!


Aanbieders op Recreatiepark Aalsmeer

Camping Recreatiepark Aalsmeer verhuurt basic glamping, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs