Bekijk grote foto's
Zee en strand, B&B, minicamping
Minicamping achter de boerderij 10 pl.
Geschikt kinderen, watersporters, stellen
Zon, zee, rust en ruimte
3 km. van bruisend Renesse
Duiken, vissen, fietsen
Glamping in Zeeland
Gastvrijheid
3 km

Boek Recreatiebedrijf Boot bij:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Recreatiebedrijf Boot, Zeeland

Midden op de kop van het eiland Schouwen Duiveland ligt het pittoreske dorpje Noordwelle, omringd door zee, meer en rivier, waar de wind uit zee zorgt voor een zuivere lucht. De meest geschikte plaats om tot rust te komen!
Een kerk, wat huizen eromheen en een schooltje. Alsof de tijd heeft stil gestaan. Even buiten het dorp vind je de recreatieboerderij bestaande uit een viertal kamers met ontbijt, zeven appartementen en een gezellige mini-camping. Het is dus een goede uitvalsbasis voor vakantie-uitstapjes.

Een mooie mini-camping in Zeeland
De mini-camping ligt achter de boerderij en heeft 20 ruime plaatsen. Een gedeelte van de camping is beplant met walnotenbomen die zorgen voor voldoende schaduw. Recreatiebedrijf Boot verhuurt op de minicamping 20 ruime kampeerplaasten. Verder meerdere appartementen max. 2 en max. 5 pers

Of wordt het een mooie luxe ingerichte safaritent aan de kust in Zeeland?
Voor het glampinggevoel kun je ook hier terecht, op de camping staat een luxe ingerichte Beachlodge/Safaritent met eigen sanitair max. 4 tot 5 pers.

Op deze mooie camping vind je 2 kampeervelden. Het kampeerveld nr. 1 ligt achter de boerderij en heeft 10 ruime kampeerplaatsen. De veld is ingesloten door een windsingel. Op de camping zijn verschillende walnootbomen en een zijde is beplant met hazelaars. De tenten/caravans staan in een kring rond het gemeenschappelijk veld opgesteld. Voor gezinnen met kinderen, surfers en stellen is dit een echte gezellige, beschutte, knusse plek om te kamperen. Ben je op zoek naar een ruimere kampeerplek dan kun je een plaats boeken op kampeerveld nr. 2. Hier staat ook het mooie moderne sanitairgebouw.

Ontdek Schouwen-Duiveland en de stranden
De camping ligt ongeveer 3 kilometer van het Noordzeestrand en het uitgaansdorp Renesse. Drie kilometer verder stroomt de Oosterschelde (Nationaal Park) door de Stormvloedkering naar de Noordzee. Deze werd gebouwd na de overstroming in 1953, die het eiland getekend heeft. De bouw van de Deltawerken en de geschiedenis hiervan kun je vinden op het werkeiland Neeltje Jans.
Er zijn vele duik- en visplaatsen te vinden en de Brouwersdam is een ideale plek voor surfers met de keus tussen Grevelingenmeer aan de ene zijde van de dam en de zee aan de andere zijde. Bootverhuur is ook aanwezig.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Recreatiebedrijf Boot!


Aanbieders op Recreatiebedrijf Boot

Camping Recreatiebedrijf Boot verhuurt lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping Recreatiebedrijf Boot
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.5
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  8.0
 • Sanitair
  7.0
 • Kinderen
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Fam. Jaspers (wij zaten in de safaritent) - voorseizoen 2015, met gezin
  16-09-2015
   Fam. Jaspers (wij zaten in de safaritent)
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  8
 • Sanitair
  7
 • Kinderen
  8
 • Een prachtig plekje om te kamperen! Lekker rustig, voldoende weg van de toeristische drukte van Renesse en Burgh Haamstede, maar die kun je makkelijk opzoeken per fiets. Hartelijke ontvangst door Astrid op het enorme terrein van de voormalige boerderij, die nu omgetoverd is tot een ruime camping, met veel speelvoorzieningen, rust en ruimte.

  Leuke Tips en Uitstapjes
  Noordwelle is een klein stil plaatsje, maar leuk om eens doorheen te gaan. Bij de kerk vind je bij de herbouwde hoefstal nog enkele gedenkstenen uit vroeger tijd.