Recreatiebedrijf Boot

8.7
20 pl.
3000 m
Zee en strand, B&B, minicamping
Minicamping achter de boerderij 10 pl.
Geschikt kinderen, watersporters, stellen
Zon, zee, rust en ruimte
3 km. van bruisend Renesse
Duiken, vissen, fietsen
Glamping in Zeeland
Gastvrijheid

Boeken op camping Recreatiebedrijf Boot? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Recreatiebedrijf Boot

Over camping Recreatiebedrijf Boot, Zeeland

Midden op de kop van het eiland Schouwen Duiveland ligt het pittoreske dorpje Noordwelle, omringd door zee, meer en rivier, waar de wind uit zee zorgt voor een zuivere lucht. De meest geschikte plaats om tot rust te komen!
Een kerk, wat huizen eromheen en een schooltje. Alsof de tijd heeft stil gestaan. Even buiten het dorp vind je de recreatieboerderij bestaande uit een viertal kamers met ontbijt, zeven appartementen en een gezellige mini-camping. Het is dus een goede uitvalsbasis voor vakantie-uitstapjes.

Een mooie mini-camping in Zeeland
De mini-camping ligt achter de boerderij en heeft 20 ruime plaatsen. Een gedeelte van de camping is beplant met walnotenbomen die zorgen voor voldoende schaduw. Recreatiebedrijf Boot verhuurt op de minicamping 20 ruime kampeerplaasten. Verder meerdere appartementen max. 2 en max. 5 pers

Of wordt het een mooie luxe ingerichte safaritent aan de kust in Zeeland?
Voor het glampinggevoel kun je ook hier terecht, op de camping staat een luxe ingerichte Beachlodge/Safaritent met eigen sanitair max. 4 tot 5 pers.

Op deze mooie camping vind je 2 kampeervelden. Het kampeerveld nr. 1 ligt achter de boerderij en heeft 10 ruime kampeerplaatsen. De veld is ingesloten door een windsingel. Op de camping zijn verschillende walnootbomen en een zijde is beplant met hazelaars. De tenten/caravans staan in een kring rond het gemeenschappelijk veld opgesteld. Voor gezinnen met kinderen, surfers en stellen is dit een echte gezellige, beschutte, knusse plek om te kamperen. Ben je op zoek naar een ruimere kampeerplek dan kun je een plaats boeken op kampeerveld nr. 2. Hier staat ook het mooie moderne sanitairgebouw.

Ontdek Schouwen-Duiveland en de stranden
De camping ligt ongeveer 3 kilometer van het Noordzeestrand en het uitgaansdorp Renesse. Drie kilometer verder stroomt de Oosterschelde (Nationaal Park) door de Stormvloedkering naar de Noordzee. Deze werd gebouwd na de overstroming in 1953, die het eiland getekend heeft. De bouw van de Deltawerken en de geschiedenis hiervan kun je vinden op het werkeiland Neeltje Jans.
Er zijn vele duik- en visplaatsen te vinden en de Brouwersdam is een ideale plek voor surfers met de keus tussen Grevelingenmeer aan de ene zijde van de dam en de zee aan de andere zijde. Bootverhuur is ook aanwezig.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Recreatiebedrijf Boot!


Boeken op Recreatiebedrijf Boot


 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs