direct
Kleinschalige camping
Direct aan een rivier
Vissen en zwemmen in rivier
Ontdek de Zuid-Bohemen
Gratis Wifi over heel het terrein
Bezoek Tábor, Písek, Hluboká
 • 56 kampeerplaatsenXS
 • Glamping
 • Boeken op camping Prima? Kies hier verblijf en organisatie:

   SAFARITENTEN
   

  Accommodaties op camping Prima

  Over camping Prima, Zuid-Bohemen

  Wil je de Zuid-Bohemen ontdekken in Tsjechië? Vanaf de kleinschalige camping Prima in het kleine plaatsje Kolodeje nad Luznici is dit perfect te doen! Op deze camping kan je helemaal tot rust komen, en uit de dagelijkse sleur ontsnappen.

  De camping ligt direct aan de rivier de Luznice, waar je in kan vissen en zwemmen. Een goede camping voor de visfanaten dus, maar ook de zwemmers kunnen hier hun ei kwijt. Op de camping worden er ook fietsen verhuurd; en dat is zeker de moeite waard! De omgeving van Camping Prima leent zich namelijk heel erg goed voor een fiets- of wandeltocht. Fiets bijvoorbeeld eens richting het kasteel Mitrowicz, of neem de boot naar Týn nad Vltavou.

  Bij de camping vind je het restaurant Vltavin. Hier kan je diverse lokale gerechten proberen, of gewoon een kopje koffie of borreltje drinken.

  Een dagtrip vanaf Camping Prima is goed te doen naar de hoofdstad van Tsjechië: Praag (100km). Maar ook de steden Tábor (30km), Písek (35km) en Hluboká nad Vltavou (55km) zijn aan te raden.  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Prima!


  Boeken op Prima

  Vodatent verhuurt op camping Prima safaritenten.
   

  Bekijk prijs bij:

  Bekijk Prijs