• Beoordeling toevoegen ▷ 8.3
 • 64 kampeerplaatsenXS
 • Buitenzwembad
 • Kleine groene camping
 • Kleine groene camping
  Zwembad
  Restaurant
  Leuke activiteiten
  Zoo de Beauval
  Moutainbiken, wandelen
  Kanotochten

  Benieuwd naar de prijzen op camping Oasis du Berry?

   CHALET/HUISJE/APPT
   

  Accommodaties op camping Oasis du Berry

  camping Oasis du Berry, Centre-Val de Loire

  Oasis du Berry is een kleine charmante groene Franse camping centraal in Frankrijk gelegen in het Regionaal Natuurpark de la Brenne. Genieten en gastvrijheid daar streeft de eigenaar van deze camping naar. In het hoogseizoen kun je heerlijk afkoelen in het fijne verwarmde zwembad. Voor de kinderen natuurlijk heerlijk om te spelen en te spetteren. Verder kunnen ze een balletje slaan op de minigolf of lekker springen op de trampoline en nieuwe vriendjes ontmoeten.

  Kleinschalige kamperen in een groene omgeving
  Op deze heerlijke camping kun je kamperen op ruime plekken maar ook een van de chalets huren. Verder worden er in het hoogseizoen diverse leuke activiteiten aangeboden. En dan is het toch heerlijk na een dag aan het mooie zwembad om een plekje in het restaurant te reserveren voor een heerlijke Franse maaltijd of een lekkere pizza of hamburger. Vanaf het gezellige terras heb je een leuk uitzicht op het zwembad. Animatie in de avond speelt hier rondom de bar en het restaurant. Voor de actieve gasten is er een multisportterrein, minigolfbaan, tennistafel en een leuke speeltuin voor de jongste bezoekers.

  De omgeving van Oasis du Berry
  Het land der meren Het regionaal Natuurpark van de Brenne wordt ook wel het land van de meren genoemd. En dat is niet voor niets. Een feest om hier te verblijven wat betreft flora en fauna. Op korte afstand van de camping kun je een leuke kanotocht maken. De tocht kun je reserveren op de camping. Ook loopt er een mooie wandel/fietsroute richting le Blanc van 50 kilometer. Visliefhebbers kunnen bij de camping ook ruimschoots informatie over locaties ontvangen.


  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Oasis du Berry!


  Aanbieders op Oasis du Berry

  ACSI/EuroCampings verhuurt op camping Oasis du Berry chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs