Gezinscamping in Denemarken in duingebied
Fietsen, wandelen
Strand op 2 km.
Verwarmd buitenbad
1,5 km

Boek Nymindegab bij:Camping Nymindegab, Zuid-Denemarken en Funen

Een heerlijke familiecamping aan de kust van West-Jutland in Denemarken. Familiecamping Nymindegab ligt in een duingebied vlak bij de Deense Noordzeekust. Doordat de camping gedeeltelijk opgaat in de nabijgelegen natuur straalt Familiecamping Nymindegab veel rust en ruimte uit.

Nymindegab Familie Camping ligt op maar 5 minuten van het strand. Op de camping begint een fietspad, dat door de duinen naar het Noordzeestrand voert. Ook is de camping speels ingericht. De kampeerplaatsen liggen deels in het bos en deels op een open kampeerterrein. De sanitaire voorzieningen zijn goed onderhouden. Wil je in Scandinavische sferen overnachten? Kies dan voor het huren van een van de blokhutten, die geheel ontworpen zijn in de herkenbare Scandinavische stijl.

Zwemmen en spelen
Het verwarmde buitenbad is een toppertje op Familiecamping Nymindegab. De kinderen kunnen hier met hun nieuw gemaakt vriendjes op de 22 meter lange glijbaan, in de whirlpool en bij de fontein heerlijk spelen. Voor de jongste kinderen is er een apart kleuterbad dat schuin afloopt. Even niet zwemmen? De camping heeft ook nog een springkussen, diverse speeltoestellen, speelautomaten en een poolbiljart.. En wat dacht je van een potje midgetgolf?
Een hapje eten

Op de camping is een campingwinkel aanwezig met basisboodschappen. Hier kun je ook broodjes halen voor het ontbijt. Heb je na een actieve dag geen zin om zelf te koken? Haal wat te eten in het cafetaria, waar ze een kleine menukaart hebben en ook afhaalmaaltijden. Voor een uitgebreide maaltijd kun je terecht in een van de restaurantjes in de omliggende dorpjes.

Het is echt een camping voor het hele gezin. De camping beschikt over een groot speelterrein met springkussens, klimrekken en een glijbaan. Ook is er een amusementenhal en er wordt een activiteitenprogramma georganiseerd. Sportievelingen kunnen hier paardrijden en lekker zeilen en surfen op de Noordzee. WiFi tegen betaling.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Nymindegab!


Aanbieders op Nymindegab

ACSI/EuroCampings verhuurt op camping Nymindegab staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs