Noordzee Résidence Cadzand-Bad

7.7
aan zee
direct
Mooi kustpark Cadzand Bad
Ligging is bij het strand
Restaurants, bar en minimarkt
Midgetgolf
Luxe vakantiewoning ook met sauna en direct aan het water

Boeken op camping Noordzee Résidence Cadzand-Bad? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Aanbiedingen en specials op camping Noordzee Résidence Cadzand-Bad:

Over camping Noordzee Résidence Cadzand-Bad, Zeeland

Zoek een je toppark aan zee dan zit je op Vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad zeker goed. Dit luxe vakantiepark ligt op het meest zuidwestelijke puntje van Nederland, aan de kust van Zeeuws Vlaanderen. Dit park is sfeervol en comfortabel aangelegd.
De ligging, bijna direct aan zee, is werkelijk fantastisch. Op het park vind je twee restaurants, een gezellig bar en een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen. Maak een heerlijke strandwandeling, ga lekker zwemmen of breng een bezoek aan historisch Knokke of Brugge.

Het park heeft veel voorzieningen (in het voor- en naseizoen diverse voorzieningen beperkt open). Centraal gelegen in het park vind je het gezellig aangelegde centrumgebouw met daarin diverse gezellige restaurants, een leuk terras, de Food Market en natuurlijk voor de jongste bezoekers de Koos Kids Club.

Tijdens je verblijf op dit park heb je onbeperkt gratis toegang tot het overdekt zwembad. Verder kunnen de kinderen zich vermaken bij het speelschip en speeltuin. Voor de oudere bezoekers vind je op dit park een bowlingbaan, midgetgolf, sporthal, tennisbaan en voetbalvelden.

Het prachtig aangelegd vakantiepark ligt slechts 350 meter van het badplaatsje Cadzand-Bad en van het mooie brede Noordzeestrand. Cadzand-Bad heeft een leuke boulevard waar je leuke winkeltjes vindt en verschillende restaurants en waar je zelfs culinair bij toprestaurants kunt eten.

Verder kun jevan hieruit leuke dagtochten maken. De huizen zijn allemaal luxe tot zeer luxe en iedere villa heeft een eigen draadloze internetverbinding.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Noordzee Résidence Cadzand-Bad!


Boeken op Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Roompot Vakanties verhuurt op camping Noordzee Résidence Cadzand-Bad chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs