Je loopt je zo naar het strand
Gerenoveerd zwembad en rastaurant
In Montalivet is dagelijks markt
Middenin een pijnboombos

Boeken op camping Médoc Plage? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN

Over camping Médoc Plage, Aquitaine / Les Landes

Camping Campéole Médoc Plage ligt in het hart van een pijnbomenbos en op 1,2 km afstand van het strand. Hier kunt u een ontspannen en recreatieve kampeervakantie beleven. Vanaf de camping loopt een voetpad naar de oceaan en ook zijn er veel fietsroutes in de buurt.

Omdat het strand dicht bij Camping Campéole Médoc Plage ligt, is het een ideale bestemming voor surfliefhebbers. Ook kun je er leren surfen.
Op de camping vind je een multisportterrein, springkussens, een pétanquebaan, tafeltennistafels, een zaal met computerspelletjes en een speeltuin. Wie liever vermaakt wordt kan terecht bij de animatie: van sportactiviteiten tot culturele uitstapjes en van een kinder- en tienerclub tot dansfeesten en voorstellingen; er is voor iedereen wat te doen. Niemand zal zich vervelen tijdens een kampeervakantie op Camping Campéole Médoc Plage.

Overige voorzieningen: gemeenschappelijke barbecues, wasmogelijkheden, WiFi-hotspot, kleine supermarkt, snackbar, bar en warme bakker.

In de omgeving van Camping Campéole Médoc Plage kunt u heerlijk fietsen, het achterland verkennen, langs de monding van de Gironde rijden, wijngaarden bezoeken of een bezoek brengen aan de dagelijkse markt met zijn kleurrijke kramen. In het hoogseizoen vindt in de omgeving van Camping Campéole Médoc Plage zelfs de grootste markt van Europa plaats. In het laatste weekend van juni is er jaarlijks een internationale ontmoeting van bikers en zijn er ook bikeshows. En wat dacht je van paintball, karten, quadrijden en een survivalpark? Het is allemaal in de buurt te vinden.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Médoc Plage!


Boeken op Médoc Plage

Camping Médoc Plage biedt verhuur via een groot aantal kampeerorganisaties.
TUI en Suncamp verhuren hier luxe ingerichte bungalowtenten. Stacaravans worden hier verhuurd door TUI en Suncamp (stacaravan 4/6 pers.). Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.