Bekijk grote foto's
Vakantiepark aan jachthaven
Direct aan het IJsselmeer
Overdekt zwembad met peuterbad
Restaurantjes, bar, Koos is er ook
Diverse woningen aan het water
Bootverhuur, fietsverhuur
Eetcafé en bar
Edam, Hoorn, Alkmaar

Boek Marinapark Volendam bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Marinapark Volendam, Noord-Holland

Het Marinapark Volendam ligt pal aan de oever van het IJsselmeer/Markermeer. Een mooi vakantiepark direct aan het water. De voor Volendam zo karakteristieke bouw zie je in dit complex meteen terug. Van het vakantiecomplex loop je via de Dijk zo Volendam in. Je viert hier je vakantie in Oud Hollandse sfeer met uitzicht op de jachthaven en het gezellige en drukke centrum van de vissersplaats Volendam.

Water en watersport
Het park ligt aan een jachthaven dus voor watersporters zijn er diverse mogelijkheden. Verder kun je na een dag op het water lekker eten in een van de restaurantjes op het park. Wordt het een keuze in het a la carte restaurant of toch maar een snelle snack in de gezellige snackbar of eetcafe. Daarna even naborrelen op het terras bij de bar.

Deze regio leent zich natuurlijk voor mooie fietstochten en wandelingen. Op het park kun je fietsen huren. Voor de jongste bezoekers zorgt Koos (Juli en Augustus) voor de nodige vertier. Bij minder weer kun je een duik nemen in het overdekt zwembad met peuterbad.

Wat te doen in Volendam
Een vakantie in Noord-Holland is favoriet bij veel toeristen vanover de hele wereld. Er is dan ook genoeg te doen en te zien. Het IJsselmeer, historische stadjes, uitgestrekte bollenvelden… Wist je dat er zelfs twee bezienswaardigheden op de Werelderfgoedlijst staan? Dat zijn droogmakerij De Beemster, een polder met een zeventiende-eeuwse verkavelingspatroon en de Stelling van Amsterdam, een oude verdedigingslinie. Zondermeer een bezoekje waard. Kortom trek er wat dagen voor uit, want steden als Hoorn, Haarlem en Amsterdam zijn zeker een bezoek waard.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Marinapark Volendam!


Aanbieders op Marinapark Volendam

Roompot Vakanties en TUI verhuren accommodatie als chalets, appartementen of bungalows.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs