Bekijk grote foto's
Ideaal voor watersporters en rustzoekers
Volop natuur, cultuur en watersport
Veel faciliteiten
Subtropisch zwembad
Vakantiehuis huren met boot, huisdiervriendelijk
Fietsenverhuur, Restaurant
Sport voorzieningen
Vakantiehuis aan het water, steiger

Boek EuroParcs IJsselmeer bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping EuroParcs IJsselmeer, Noord-Holland

Stel jezelf eens voor… Je zit in jouw vakantiebungalow vlakbij het IJsselmeer en bij het oudste stadje van de IJsselmeerkust, Medemblik. Je kunt er heerlijk rustig vissen of er op uit gaan met de boot. De kinderen nemen een frisse duik in het fijne verwarmde binnenzwembad met glijbaan. De omgeving biedt talrijke mogelijkheden tot het maken van fietstochten en uitstapjes. ‘s Avonds is het goed toeven in het sfeervolle restaurant op het park. Tijdens de zomervakantie organiseert het recreatieteam 4 weken een gezellig programma voor alle leeftijden.

Een dag genieten aan het IJsselmeer
Terug in je woning geniet je na van weer een heerlijke dag aan het IJsselmeer. De vrijstaande luxe woningen liggen allemaal aan open vis- en vaarwater. Iedere woning beschikt over een eigen aanlegsteiger van zes meter. Je kunt gerust je eigen boot meenemen, maar een boot huren hoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt kiezen tussen een fluisterboot, motorboot of een sloep. Ontdek vanaf het Zuiderzee vakantiepark de omgeving van Medemblik per boot.

De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in het fijne zwembad met een lange glijbaan. Verder kun je heerlijk ontspannen in het bubbelbad. Voor de jongste kinderen is er een kinderbad met glijbaantje.

Cultuur snuiven in pittoreske steden
Vanuitje vakantiewoning kun je varen naar diverse recreatiegebieden in de omgeving. Ook de binnenstad van Medemblik is per boot bereikbaar. Slenter door het charmante Medemblik, waar oude gevels en huisjes de smalle straatjes sieren. Waan je in de middeleeuwen in kasteel Radboud, leer (en proef!) alles over bier in stadsbrouwerij Radboud. Ook Enkhuizen heeft prachtige monumentale panden, verdedigingswerken en natuurlijk het Zuiderzeemuseum. Andere steden die de moeite waard zijn, zijn de kaasstad Alkmaar en het gezellige Hoorn waar je je ook al snel vergaapt aan de monumentale panden en mooie grachten. Stap eens op de fiets en geniet van het kleurrijke uitzicht van de bloeiende pracht in het weidse landschap. Ontdek de IJsselmeerkust: Hollandser kan het niet

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping EuroParcs IJsselmeer!


Aanbieders op EuroParcs IJsselmeer

EuroParcs verhuurt op camping EuroParcs IJsselmeer chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs