Bekijk grote foto's
FarmCamps, logeren bij de boer in Zeeland
Kennis maken met boerderijdieren
Maisdoolhof, bloemenplukveld, trampoline
Zondagsrust
Heerlijke glampingvakantie in Zeeland
Stranden Zoutelande op korte afstand
Middelburg, Vlissingen, Veere
Zon, zee en strand op de boerderij
4 km

Boek Mariekerke Farmcamps bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Mariekerke Farmcamps, Zeeland

Ben je op zoek naar een leuke glampingvakantie in Zeeland? Albert, Annelie en Rutger en Alide heten hun gasten meer dan welkom. Je vindt op dit boerenbedrijf in Meliskerke een mini-glampingcamping met ruim 17 staanplaatsen met veel privacy. Op deze minicamping vind je luxe sanitair met vloerverwarming, wascabines en een babykamer. Verder vind je inpandig een afwasruimte, wasmachine, droger en vriezer. Voor het echte glampinggevoel kun je op deze boerderijcamping kiezen uit luxe ingerichte lodgetenten of safaritenten. Het Zeeuwse Walcheren staat bekend om zijn mooie stranden en de bekende steden Middelburg en Vlissingen.

Het strand dichtbij en de steden Middelburg en Vlissingen in de buurt.
Hier kun je letterlijk schaapjes tellen als je niet in slaap kunt komen. Op deze boerderijcamping raak je namelijk niet uitgeteld. Er worden dagelijks 100 schapen gemolken. Van deze schapenmelk wordt overheerlijke schapenkaas en yoghurt gemaakt. Kinderen komen oren en ogen tekort. FarmCamps verhuurt op deze boerderij luxe ingerichte safaritenten en Lodgetenten met en zonder eigen sanitair.

De kinderen hoeven zich hier geen moment te vervelen er zijn fijne speelmogelijkheden en natuurlijk veel boerderijdieren. In de speeltuin vind je leuke speeltoestellen. Verder kun je heerlijke fietstochten maken en de stranden bezoeken. De badplaatsen Domburg, Westkapelle en Zoutelande kun je allemaal per fiets bereiken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Mariekerke Farmcamps!


Aanbieders op Mariekerke Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping Mariekerke Farmcamps safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs