Mariekerke Farmcamps

4000 m
FarmCamps, logeren bij de boer in Zeeland
Kennis maken met boerderijdieren
Maisdoolhof, bloemenplukveld, trampoline
Zondagsrust
Heerlijke glampingvakantie in Zeeland
Stranden Zoutelande op korte afstand
Middelburg, Vlissingen, Veere
Zon, zee en strand op de boerderij
 • Beoordeling toevoegen ▷ 9.3
 • 14 kampeerplaatsenXS
 • Glamping
 • Kleine groene camping
 • Boeken op camping Mariekerke Farmcamps? Kies hier verblijf en organisatie:

   SAFARITENTEN
   LODGETENTEN (BADK.)
   

  Accommodaties op camping Mariekerke Farmcamps

  Over camping Mariekerke Farmcamps, Zeeland

  Ben je op zoek naar een leuke glampingvakantie in Zeeland? Jan en Lydia en hun 200 schapen heten hun gasten meer dan welkom.
  Je vindt op dit boerenbedrijf in Meliskerke een mini-glampingcamping met ruim 25 staanplaatsen met veel privacy. Op deze minicamping vind je luxe sanitair met vloerverwarming, wascabines en een babykamer. Verder vind je inpandig een afwasruimte, wasmachine, droger en vriezer. De camping ligt 4.5 km. van het strand bij Zoutelande. Dus is het strand lekker dichtbij en de steden Middelburg en Vlissingen in de buurt.

  Boer Jan en boerin Lydia ontvangen de FarmCamp gasten van harte. FarmCamps verhuurt op deze boerderij 14 luxe ingerichte Lodgetenten 4-6 persoons. Dit betekent dat bij aankomst op FarmCamps Mariekerke een volledig uitgeruste Safaritent voor je klaar staat. Op de boerderij is ook een grote boerderijwinkel waar je allerlei streekproducten, basis levensmiddelen, verse broodjes en locale producten, zoals schapenkaas en vlees, kan kopen. Handig toch.

  De kinderen hoeven zich hier geen moment te vervelen er zijn fijne speelmogelijkheden en natuurlijk veel boerderijdieren. In de speeltuin vind je leuke speeltoestellen en o.a. een trampoline. Het maisdoolhof is natuurlijk een uitdaging, of lekker spelen in de Hooi Speelschuur en hoe leuk is het om een bos bloemen te plukken op het bloemenplukveld. Verder kun je natuurlijk voetballen, basketballen zelfs biljarten of lekker springen op de trampoline.

  Op FarmCamps Mariekerke kom je bijzondere boerderijdieren tegen. Verschillende rassen koeien, schapen, geiten, kippen, konijnen en Nandoe's. (= een Zuid-Amerikaanse loopvogel en lijkt uiterlijk op een struisvogel). Verder wordt er van de schapenmelk lekkere schapenkaasjes gemaakt die je in de boerderijwinkel kunt kopen.

  FarmCamps Mariekerke hanteer op zondag, zondagsrust. Er zullen dan geen activiteiten plaatsvinden en de boerderijwinkel is gesloten.


  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Mariekerke Farmcamps!


  Boeken op Mariekerke Farmcamps

  FarmCamps verhuurt op camping Mariekerke Farmcamps safaritenten (4-6 Persoons Safaritent met chemisch toilet), lodgetenten met sanitair (Lodgetent 5 persoons met eigen sanitair).
   

  Bekijk prijs bij:

  Bekijk Prijs