Kleinschalige glampingcamping
Noord-Limburg ontdekken
Zwembadje buiten
Fietsen, wandelen

Boek Leef bij:

 SAFARITENTEN

Camping Leef, Limburg

Noord-Limburg is een prachtig stukje Nederland om je glampingvakantie te vieren. In Melderslo ligt de kleine camping Leef! Een kindvriendelijk vakantieplekje. In de zomermaanden kunnen de kinderen zichzelf vermaken in het zwembadje en bij de speeltoestellen. En natuurlijk is er ook een plekje om te relaxen en te genieten van een hapje en een drankje.

Het Limburgs landschap daagt je uit
De camping ligt in een mooie omgeving met vele wandelpaden en leuke fietsroutes. Een uitstapje naar het mooie Horst mag zeker niet ontbreken. Ontdek vanaf jouw vakantie-adres het Nationaal Park de Maasduinen en de Kasteelse Bossen. En misschien steek je even de Duitse grens over voor een bezoek aan de buren. Of wat dacht je van de Maas oversteken met een pontje? Fietsen, wandelen en de leuke stadjes in de omgeving bezoeken het kan hier allemaal. Kortom genoeg te doen. Leuk om te weten is dat tegenover de camping ligt streekmuseum de Locht.

Wat is er te doen op Camping Leef!
De camping is voorzien van een buitenzwembad, waar heerlijk in gezwommen kan worden. Naast zwemmen vermaken de kinderen zich prima bij de speeltuin. Buiten de mooie natuur om zijn er ook meerdere plaatsjes en steden die het bezoeken waar zijn. Na zo'n mooie dag kan je lekker uitrusten in één van de luxe safaritenten van Vodatent.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Leef!


Aanbieders op Leef

Vodatent verhuurt op camping Leef safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs