Buitenzwembad met apart kinderbad
Leuke waterspeeltuin
Veel fietspaden
Maak een dagtocht naar Spanje

Boeken op camping Le Sainte Marie? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS

Camping Le Sainte Marie

Over camping Le Sainte Marie, Languedoc-Roussillon

Breng uw vakantie door in een natuurlijke en gemoedelijke sfeer. Leuke activiteiten overdag en 's avonds – 's middags lekker 'bakken' bij het zwembad. De camping Sainte-Marie ligt in Sainte-Marie-la-Mer in de regio Languedoc-Roussillon. Wandel door Sainte Marie en bezoek de Romaanse kerk of neem met je gezien of vrienden een drankje in de haven van Canet.

Geniet zeker van het mooie zwembad op Le Sainte Marie. Het zwembad is 400m² groot, in twee gedeeltes: één voor onze kleinsten, één meter diep, het tweede met springplank voor de groteren. De jongste kinderen zullen zich vermaken in de kinderboerderij en de kinderclub. Jong en oud kunnen gaan Voetballen, volleyballen, jeu de boules spelen, tafeltennissen of midgetgolfen. Ga op je gemak de omgeving verkennen, dit kan op de fiets (te huur op de camping). Geen zin om elke dag te koken, op camping Le Sainte Marie bevinden zich een restaurant en snackbar.

Strand en zee liggen op een afstand van slechts 3 km. Slenter door Sainte Marie, bezoek de romaanse kerk, ga een glas drinken aan de haven van Canet, met steeds op de achtergrond de Canigou (2784 m hoog), de lieveling van de Catalanen.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Sainte Marie!


Boeken op Le Sainte Marie

Homair Vacances verhuurt op camping Le Sainte Marie stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs