Fijne camping op korte afstand van strand
Gelegen aan Toscaanse kust in bossen
Fietsen, wandelen, watersport
Bolgheri, Castagneta, Siena

Boeken op camping Le Esperidi? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS

Over camping Le Esperidi, Toscane en Elba

Camping Le Esperidi ligt direkt aan zee in een groot pijnboombos aan de kust van Toscane. De camping ligt middenin een 14 ha. groot dennenbos met middellandse zee vegetatie. De voorzieningen op deze camping zijn ruim voldoende aanwezig. De camping heeft een supermarkt, restaurant, pizzeria, vishandel, fruit- en groentezaak, slager, kiosk, bar, internet hoek, bioscoop, beautyfarm, sauna, kapper en massage.

Het 40m brede zandstrand is zo'n 300m lang en loopt vlak af naar zee. In het hoogseizoen zorgt een enthousiast animatieteam voor allerlei leuke activiteiten zowel overdag als 's avonds. In de directe omgeving van deze camping liggen enkele fijne wandelpaden maar ook wel 15 mountainbikeroutes in het natuurpark van Macchia della Magona.
Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in de winkel en voor een hapje zijn er een restaurant, pizzeria en een gezellig bar.

Camping Le Esperidi biedt een jeu de boule baan, windsurfen, (1 km), tafeltennis, fitness ruimte, sauna (tegen betaling), verhuur van fietsen, voetbalschool, gymnastiek- en danscursussen, kinderspeelplaats, live muziek, babyclub, miniclub, beachvolleybal en tennis (2 km).

Vanaf de camping kun je veel leuke uitstapjes maken. Bezoek zeker de plaatsen Bolgheri, Castagneto, San Gimignano, Florence, Lucca of Siena. Allemaal meer dan de moeite waard.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Esperidi!


Boeken op Le Esperidi

Gebetsroither verhuurt op camping Le Esperidi glamping stacaravans, (Stacaravan type K) tourcaravans (Tourcaravan max. 4+1p).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen van camping Le Esperidi
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  9.2
 • Algemeen
  10.0
 • Personeel
  8.0
 • Sanitair
  8.0
 • Kinderen
  9.0
 • Aktiviteiten
  10.0
 • Horeca
  9.0
 • Zwembad
  9.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.