Bekijk grote foto's
Aan de voet van de Holterberg
Binnenzwembad met attracties
Speelkasteel buiten
Gezellige brasserie en bar
Wellness
Dog Wash (wasstraat voor honden)
Accommodaties voor jouw viervoeter!
Kindvriendelijk, wandelen en fietsen

Boek Landal Twenhaarsveld bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Twenhaarsveld, Overijssel

We zijn in Nederland maar wát trots op die paar heuvels en bergen die ons land te bieden heeft. De Holterberg is er één van. Midden in de prachtige Overijsselse natuur en deel uitmakend van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Dat Landal GreenParks altijd de mooiste plekjes voor haar gasten reserveert, blijkt wel uit het feit dat aan de voet van de Holterberg Landal Twenhaarsveld ligt, een bosrijk park met onder meer gezellige rietgedekte bungalows en vele voorzieningen. Een perfect uitgangspunt voor een gezellige wandel-, fiets- of huifkartocht door het fraaie Twentse landschap. Een moment voor jezelf. Geniet van een schoonheidsbehandeling of massage in de beautysalon op het park.

Kindvriendelijk vakantiepark in Overijssel
Dit park met unieke ligging is mooi groen en bosrijk aangelegd en geheel autovrij. De vele voorzieningen zoals een overdekt zwembad, restaurant en diverse speelmogelijkheden maakt het een kindvriendelijk en prettig park voor jonge gezinnen. Vanaf dit park kun je mooie wandel-, fiets- en huifkartochten maken. Het gebied rondom het dorp Holten is uitgeroepen tot wandelgemeente van het jaar. Verder is een bezoek aan Zutphen en Deventer zeker aan te bevelen. Kortom een heerlijke vakantie vier je met het hele gezin op Landal Twenhaarsveld.

Op Landal Twenhaarsveld is jullie hond van harte welkom
Beleef een fijne vakantie samen met het gezin en jullie hond. Naast de speciale hondenbungalows en wandelroutes biedt het park nog meer hondvriendelijke voorzieningen. Hierdoor kunnen gezin en trouwe viervoeter nog meer genieten van het verblijf.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Twenhaarsveld!


Aanbieders op Landal Twenhaarsveld

Landal GreenParks verhuurt op Landal Twenhaarsveld chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs