Bekijk grote foto's

Landal Strand Resort Ouddorp Duin <b>Landal Greenparks</b> De 4 en 5 sterren parken van Landal Greenparks in Nederland,...

Modern park op de grens van Zuid-Holland en Zeeland
120 moderne villas in een duinlandschap
Restaurant, take away, boodschappenservice
Overdekt zwembad met peuterbad
Indoorspeelplaats met binnenterras
Diverse watersportmogelijkheden aan het Grevelingenmeer
Pump track, fietsverhuur
Bollo-huis, Fun&entertainment

Boek Landal Strand Resort Ouddorp Duin bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Strand Resort Ouddorp Duin, Zuid-Holland

Op honderd meter van het strand ligt Landal Strand Resort Ouddorp Duin. Op dit moderne park, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, vind je de rust en ruimte die Goeree-Overflakkee zo speciaal maakt. Terwijl de kinderen prachtige zandkastelen bouwen en urenlang spelen in de branding, geniet je van het wonderschone uitzicht. Iets verder weg ligt het Grevelingenmeer met diverse watersportactiviteiten zoals surfen, zeilen en duiken.

Spelen en spetteren
Vliegeren op het strand, ravotten op het speelduin met uitkijktoren (na de zomer gereed) of wie het hoogste zandkasteel bouwt, Landal Strand Resort Ouddorp Duin biedt eindeloos speelplezier. Op het park zijn de kideren uren zoet in de indoorspeelplaats terwijl jij een kop koffie drinkt op het terras. Op het park zijn er zelfs speciale kinderaccommodaties. Plezier gegarandeerd!

Goeree-Overflakkee staat bekend om haar vis, die elke dag via de visafslag in Stellendam vers aan wal komt. In de diverse strandpaviljoens of in het gezellige centrum van Ouddorp geniet je van smakelijke gerechten. Liever in je villa eten? De supermarkt heeft een goed assortiment.

Stranden, wandelen en fietsen
Landal Strand Resort Ouddorp Duin is de perfecte uitvalsbasis voor een actief dagje uit. Duik in de waterhistorie van Zeeland met een bezoek aan het Watersnoodmuseum en Neeltje Jans. Of fiets via uitgestrekte polders naar eeuwenoude stadjes Ouddorp, Middelharnis en Oude Tonge. Leer alles over de visserij tijdens een rondleiding bij de visafslag in Stellendam. Of bezoek de steden Zierikzee, Dordrecht en Rotterdam. Op het eiland liggen kilometers fietspaden klaar om ontdekt te worden. Via uitgestrekte polders, duinen en dijken, bereik je mooie natuurgebieden en karakteristieke stadjes. Op het park zijn fietsen te huur. Jekunt heerlijk wandelen in de Duinen van Goeree waar stuifduinen, slikken, brede stranden en bos elkaar afwisselen.

Het eiland Goeree-Overflakkee ligt in Zuid-Holland, maar wordt vaak gezien als het noordelijkste van de ‘Zeeuwse’ eilanden. Door het dialect, de cultuur en de ligging tussen de Noordzee, het Grevelingenmeer en uitgestrekte polders en dijken, ademt het een Zeeuwse sfeer uit. Zoek de gezelligheid op in de pittoreske badplaats Ouddorp met vele terrasjes en winkeltjes of verken één van de vele natuurgebieden. Hier vindt je het beste van twee provincies. Of je nu wilt fietsen, wandelen, zwemmen of watersporten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Strand Resort Ouddorp Duin!


Aanbieders op Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Landal GreenParks verhuurt op Landal Strand Resort Ouddorp Duin chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs