Landal Reevallis

8.2
69 pl.
<b>Landal Camping</b> De 4 en 5 sterren campings op Landal bungalowparken in Neder...
69 vrijstaande bungalows
Uitzicht over het glooiende landschap
Uitstapjes in de omgeving
Bezoek een wijngaard of bierbrouwerij

Boeken op camping Landal Reevallis? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Landal Reevallis

Over camping Landal Reevallis, Limburg

Op Landal Reevallis omringt u zich door heuvels. Verblijf op het hoogstgelegen park van Nederland, op steenworp afstand van Duitsland en België. Verken het veelzijdige Zuiden of geniet van de rust. Vanuit uw bungalow zo de natuur in. Verken het glooiende landschap om u heen. Wandel in de Vijlenerbossen of beklim de heuvels met de fiets. Ontdek de mergelgrotten of bezoek een wijngaard of bierbrouwerij. Na een actieve dag strijkt u neer op uw terras en geniet u nog even van het uitzicht.

Als gast van Landal Reevallis maakt u gratis gebruik van de faciliteiten van Landal Hoog Vaals.

Op Landal Reevallis is geen zwembad aanwezig, maar u mag tijdens uw verblijf gratis en onbeperkt gebruikmaken van het overdekt zwembad van Landal Hoog Vaals. Plons met het hele gezin in het overdekt zwembad en zoef van de glijbaan.

Tafeltennissen, een avontuurlijke fietstocht of een voetbaltoernooi op het trapveldje. U slaat een balletje op de golfbaan in de omgeving.

Welkom in bourgondisch Limburg! Verse broodjes worden bezorgd, zodat u de deur niet uit hoeft voor het ontbijt. Bestel online uw boodschappen en deze staan voor u klaar bij aankomst. Smullen van een stuk Limburgse vlaai of culinair genieten in één van de restaurants in de omgeving.

Het park is bij uitstek geschikt om met uw kids de omgeving te verkennen. Ga op ontdekkingstocht in Vaals of bezoek GaiaZOO in Kerkrade. Op het park vindt u een zandbak en kleine speeltuin. Verken het veelzijdige Zuiden. Wandel het glooiende landschap in of fiets over de heuvels naar een gezellige stad in de buurt. Bezoek de Fluweelgrot en kasteelruïne of de Steenkolenmijn in Valkenburg en laat u bijpraten over de rijke historie van Limburg.

Trek uw wandelschoenen aan of huur een fiets op het park en ontdek de natuurrijke omgeving. Van een sportieve tocht tot een cultureel uitstapje.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal Reevallis!


Boeken op Landal Reevallis

Landal GreenParks verhuurt op camping Landal Reevallis chalets,bungalows of appartementen (Vrijstaande bungalows).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs