Landal Duinpark 't Hof van Haamstede

8.3
95 pl.
3000 m
<b>Landal Camping</b> De 4 en 5 sterren campings op Landal bungalowparken in Neder...
95 vrijstaande bungalows
Openluchtzwembad
Natuurgebied de Zeepeduinen
18-holes golfbaan tegenover het park

Boeken op camping Landal Duinpark 't Hof van Haamstede? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Landal Duinpark 't Hof van Haamstede

Aanbiedingen en specials op camping Landal Duinpark 't Hof van Haamstede:

Over camping Landal Duinpark 't Hof van Haamstede, Zeeland

Op Landal Duinpark 't Hof van Haamstede loopt u direct het prachtige natuurgebied de Zeepeduinen in. Of ga uitwaaien op het strand op 3 km afstand van dit rustige park. Ideaal voor natuurliefhebbers! Gaat u voor een actieve vakantie of zoekt u graag de ontspanning op? Op Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede kunt u beide kanten op. Zoek de rust op van de Zeeuwse natuur, doe mee met de sportieve activiteiten in Sportcentrum Westerschouwen of sla een balletje op de 18-holes golfbaan tegenover het park.

Met zomerse temperaturen is het heerlijk om een verfrissende duik te nemen. In het openluchtzwembad kan dat, van mei tot en met september. Of relax met een goed boek in één van de ligstoelen, terwijl de kids spelen in het water. En wist u dat het Noordzeestrand maar 3 kilometer verder ligt?

Direct naast het park vindt u Restaurant Zeebinkie waar u geniet van Zeeuwse specialiteiten, terwijl de kids smullen van het kindermenu. Ook het ontbijt hoeft u niet zelf te regelen, met onze ontbijtservice leggen wij u graag in de watten.

Op het park is ook genoeg te spelen, klim op de speelboot en zwier op de schommel. Vergeet ook de tafeltennisbatjes niet mee te nemen! In de zomer organiseert het Fun & Entertainment-team allerlei leuke activiteiten voor de kids. Kom gezellig knutselen, kliederen en spelen in de kinderclub.

In Zeeland wordt u omringd door water, duinen, dijken en bossen. Een afwisselend landschap en zoveel mooie plekken om te ontdekken! Stap op de fiets of trek uw wandelschoenen aan. Natuurgebied de Zeepeduinen en Boswachterij Westerschouwen met een uniek vogelgebied liggen om de hoek. Beleef een heerlijke dag aan de kust of maak een tocht door het grootste bos van Zeeland. Ontdek de rijke historie in monumentenstad Zierikzee. Sluit de dag af op een terrasje in Burgh-Haamstede.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal Duinpark 't Hof van Haamstede!


Boeken op Landal Duinpark 't Hof van Haamstede

Landal GreenParks verhuurt op camping Landal Duinpark 't Hof van Haamstede chalets,bungalows of appartementen (Bungalows).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs