Vakantiepark in Noord Brabant
Buitenbad met gezellig terras
Sportveld
Beauty/Wellness behandeling
Wandelen, fietsen

Boek Landal Duc de Brabant bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Duc de Brabant, Noord-Brabant

Een vakantiewoning huren in Noord-Braband? Genieten van het Bourgondische leven midden in de natuur, op Landal Duc de Brabant in Diessen-Baarschot doe je dat beslist. Dit bungalowpark met 147 bungalows ligt in het zuiden van Noord-Brabant.

Verken de omgeving op de fiets of te voet. Je komt dan langgevelboerderijen, natuurgebieden en gezellige dorpjes tegen. Uitrusten kan in de bungalow, in je eigen jacuzzi of sauna. Combineer een dagje fietsen of wandelen met een bezoek aan Landgoed d'Utrecht, een safari in Beekse Bergen of een bezoek aan De Efteling. Sluit de dag af met een culinair hoogstandje in het streekspecialiteitenrestaurant op het park.

Op Landal Duc de Brabant valt voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven. De vakantie wordt zeker een succes. Zowel op het park als in de directe omgeving worden diverse activiteiten georganiseerd.

Kinderfaciliteiten op het park
Landal Duc de Brabant beschikt over diverse voorzieningen voor kinderen. Zo is er een kinderspeelhoekje, basketbalpleintje, tafeltennistafels, speelweide, speeltuin en een openluchtzwembad met zonneterras en apart kinderbad (het zwembad is geopend van begin mei t/m september).

Fun & Entertainment-programma
Op Landal Duc de Brabant wordt in de mei- en zomervakantie een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd.

Omgeving van het park
In een afwisselend landschap met gezellige dorpjes, langgevelboerderijen en prachtige natuurgebieden ligt Landal Duc de Brabant in de plaats Diessen-Baarschot. Vanaf het moment dat je Noord-Brabant binnenkomt, straalt de gastvrijheid, gezelligheid en de Bourgondische levensstijl je tegemoet. Combineer een dagje fietsen met een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek of het DAF-museum in Eindhoven. Terug in je bungalow geniet dan van de drankjes en gerechten uit de streek.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Duc de Brabant!


Aanbieders op Landal Duc de Brabant

Landal GreenParks verhuurt op Landal Duc de Brabant chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs